Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harbinger Çizgi Romanından Uyarlama Olan Filmin 2021 Yılında Yayınlanması Planlanıyor


Eski Marvel Comics genel yayın yönetmeni Jim Shooter tarafından kurulan Valiant çizgi roman evreninde yer alan Harbinger karakterinin filminden yeni bir bilgi paylaşıldı.

Valiant Entertainment'ın yakın zamanda yaptığı açıklamaya göre Harbinger’ın film uyarlamasının 2021 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Filmin prodüksiyonunu Paramount üstleniyor, yönetmenliğini ise Justin Tipping yapacak. Ana karakteri yani Pete
Stancheck’i canlandıracak oyuncu henüz belli değil.

Valiant Entertainment’ın kendi çizgi romanlarından kurduğu sinematik evren geçtiğimiz aylarda vizyona giren Vin Diesel’in başrolünde olduğu Bloodshot filmi ile başlamıştı. Bir sorun çıkmadığı taktirde Valiant’a ait diğer yapımların film uyarlamalarını da göreceğiz. Ayrıca Harbinger çizgi roman serisi şu anda Türkçe olarak ülkemizde bulunuyor.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri harbinger harbinger filmi valiant çizgi roman oyuncular oyuncu kadrosu ne zaman fragman bilgiler haberler
Jamie Foxx, Spawn Filmine Neden Katıldığını Açıkladı Mireille Enos, World War Z 2’nin Yapılmasını İstediğini Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız