Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harada, Arap Tekken 7 Dövüşçüsü için Gelen Tepkilere Oldukça Şaşırmış


      Geçtiğimiz günlerde Tekken serisinin yaratıcısı Katsuhiro Harada, Tekken 7'nin ilk yeni karakterini gözler önüne serdi. Oyuncuların görüşünü soran Harada, Twitter hesabı üzerinden gelen tepkilere çok şaşırdığı belirtti.
 
     Harada, Arap karaktere pek çok görüş geldiğini, tüm bu görüşlerle birlikte oyunun geliştirilme sürecinin daha sağlıklı geçeceğini söyledi. Bunun yanında Harada, Arap Tekken hayranlarından oldukça olumlu yorumlar aldığını ve bir kaç gün daha onların yorumunu okumaya devam edeceğini açıkladı.
 
     Harada, Dubai ve Suudi Arabistan'a yaptığı gezilerde Arap dövüşçü için uzun saçın uygun olmadığını öğrendiği için karakteri kısa saçlı yapmaya karar vermiş. Bir Arap geleneği olan uzun paltonun karakter üzerinde yer almamasının sebebi olarak bu giysinin fazla performans kullanması gösteriliyor.
  
     Pek çok oyuncunun bu karakteri Assassin's Creed suikasçısına benzetmesi üzerine Harada, karakterin kapüşon takmadığını söylerken "zaten bir şeyleri değiştireceğim." diyerek karakter tasarımının tamamlanmadığını bir kez daha hatırlattı.
 
     Harada'nın  hakkında gelen yorumlara oldukça önem verdiği bu tasarım hakkında siz ne düşünüyorsunuz. Görüşlerinizi hem bizimle hem de Harada ile paylaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tekken 7 Xbox One PS4 Unreal Engine 4 Dövüş Tekken
Lucius'un Devam Oyunu Lucius II : The Prophecy Duyuruldu Assassin's Creed Unity'den Parkur Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

distortionist

10.8.2014 22:37:52

0
Ayakkabılar kes :) yumurta topuk sivri burun :)))

Master_Evil

10.8.2014 15:52:07

0
omuzdaki aksesuar olmasa benzemez aslında

BSC Misafiri

10.8.2014 15:51:52

-1
Karakterin başındaki kapşon değilki Arapların bir çoğunun kullandığı bir başlık. Ayrıca kapşon'u oyunlarda ilk kullanan Assassins cred karakterleri değil ki. Ps2'e çıkmış olan Tekken 4'te Jin kazama ve Tekken5'e king karakterleri de kullanıyordu kapşonu. Yanlış hatırlamıyorsam mortal kombat ve street fighter'da da kapşon kullanan karakterler vardı. Ps3 dönemin de prototyp'ten Alex mercer ,Darksrider'dan War,Diablo'dan demon hunter,Castlevania lord of shadow Gabriel Belmond,DMC4'ten Nero gibi daha ismi aklıma şu an gelmeyen tonla karakter kullanmıştır bu kapşonu.

BSC Misafiri

10.8.2014 15:48:57

0
AC karakterine neresi benziyor bende hayret ettim kafasında kapüşon bile yok. Her neyse oyun inşallah güzel olur the witcher gibi özenilerek yapılır inşallah.

BSC Misafiri

10.8.2014 15:47:53

0
Ya benim anlamadigim neden bizden birileri cikip bir kavga oyunu yapmiyor. Illa motion capture yapilmasina gerek yok ki cogu fantastik kavga oyunu hala motion teknojisi kullanmaz. Tasarimcilarimizin kalitesi orta da kavga oyunu aslinda animasyonlari gecersen en kolay yapilabilen oyun turlerinden biridir. Eli yuzu duzgun bir kavga oyunu da erkek kiz fark etmez ne kadar cok insani cektigi de ortada.

emrahcey

10.8.2014 12:46:55

0
Asyalılar arap piyasasına çok fazla oynuyorlar. Arap temalı mangalar bile vardı. Adamlara helal olsun.

ShadowofDeath06

10.8.2014 03:32:18

0
la her kapşonluda assasin oldu başımıza nasıl yerleşti la bu kafa bize...

Reul

10.8.2014 02:34:11

+4
Assassin's Creed andırmıyor değil yani baya andırıyor tekken 7 haberinde görmesem ac fanart diye geçerim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken 7
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız