Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Han Solo, Palpatine ve Leia; Star Wars: Battlefront'taki Yerlerini Alıyor


        Star Wars: Battlefront'un betasını oynadıysanız Darth Vader veya Luke Skywalker'ı kontrol etme şansını yakalamışsınızdır. EA, bugün yaptığı açıklamada oyunun tam sürümünde bulunacak üç yeni karakteri duyurdu: Leia, Han Solo ve Palpatine.
 
        Öncelikle bu üç yeni karakterin özelliklerinden bahsedelim. Leia Organa, saldırı karakterinden çok bir destek karakteri olacak. Leia'nın yakınında doğan olan oyuncular normal asker olmaktansa Alderaan Honor Guards olarak doğacaklar. Destek özelliklerinin yanında Leia'nın Trooper Bane adında bir saldırı özelliği bulunacağı belirtiliyor. Bu özellikle birlikte stormtrooperlar tek bir vuruşla ölecek. Üstelik bu özelliği diğer kahraman karakterlerin üzerinde kullandığımızda normalden çok daha fazla zarar vereceğiz. Savunma özelliği olarak Leia, Enhanced Squad Shield özelliğiyle çok güçlü bir kalkan oluşturabilecek. Bu kalkan bazı Force özelliklerini bile durdurabilecek. Son olarak ise Leia, Supply Drop özelliğiyle haritada belirlediği yerlere power-up gönderebilecek.
 
        Star Wars serisinin bir diğer sevilen karakteri Han Solo ise oyunda üç farklı özelliğe sahip olacak. Bunlardan ilki Rapid Fire. Adından da anlayabileceğiniz gibi bu özellik silahınızı çok hızlı bir şekilde ateşlemenize olanak tanıyor. Diğer özelliği ise Lucky Shot. Bu özellikle Han Solo, bir güç püskürterek araçlara büyük oranda zarar verebilecek. Bu özelliğin Darth Vader'ın kalkanını da kırdığını belirtelim. Son özellik ise Shoulder Charge. Shoulder Charge ile büyük düşman gruplarını kolayca indirebileceğiz.
 
      Son karakter, ve belki de en tehlikeli olanı ve hayranlık duyulanı, ise Emperor Palpatine. Geliştirici ekip Palpatine'i tasarlarken Palpatine'in filmde takındığı iki yüzlü kişiliğini temel almış. Yani güçsüz ve yaşlı biri olarak görünen ancak aslında inanılmaz derecede tehlikeli olan Palpatine'i oyunda da bu şekilde göreceğiz. Bu karakterin ana gücü tahmin edebileceğiniz gibi Force Lightning. Bu özelliği kullandığınızda etrafınızdaki tüm düşmanlar büyük zarar görüyor. Palpatine'in ikinci özelliği Force Dash. Force Dash ile karakterimiz bir anda çok hızlı hareket edebilecek. Son olarak Palpatine, Imperial Resoruces özelliği ile takımındaki oyunculara sağlık ve power-up yardımı yapabiliyor.
   
        Bu üç karakterler birlikte Star Wars: Battlefront'un savaş alanının çok daha şenleneceğini söyleyebiliriz. Haberimizi noktalamadan yeni Star Wars filmi Star Wars: The Force Awakens'ın bugün yayınlanan yeni fragmanını sizlerle paylaşalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation.com star wars dice battlefield battlefront
Fallout Temalı Şık Bir Xbox One Kontrolcüsü Duyuruldu Kill the Bad Guy'a Yeni Bir Multiplayer Oyun Modu Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kasapoğlu57

21.10.2015 23:23:02

0
ben Chewbacca olmak istiyorum . Chewbacca yı da ekleseler keşke.

WHITE_Wolf

21.10.2015 00:42:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: alito
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Yoda gelirse tam olur Denge şart luke skywalkerdan daha hızlı ve esnek hem hedef olarak ufak oyunda durdurman çok zor olur.
Yoda bence dengeyi bozar. Dediğin gibi çok ufak ve hızlı hareket ediyor, ölmesi çok zor olur. Bence bu yeni karakterler ve bazı silah ayarlamaları güce dengeyi getirecektir.
Dice oyunlarda her gadget yada yeteneğe karşı yetenek yada gadget koyar Yoda ya mesafeli saldırı yeteneği koymazlarsa bir nebze dengelerde Asıl Boba Fet in çok iyi dengelenmesi lazım kelle avcısı iyi silah kullanabiliyor jet pack kullanabiliyor ondan kaçmak daha zor olur.

stun

20.10.2015 23:46:50

-4
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Yoda gelirse tam olur Denge şart luke skywalkerdan daha hızlı ve esnek hem hedef olarak ufak oyunda durdurman çok zor olur.
lan zaten ufak dengesizlikler olsun.. fanları mutlu etmek için koyuluyor onlar.. ben luke ' ı gördüğümde kaçmadım.. hiç bir starwars fanı kaçamaz zaten. ateş ettim.. ölüceğimide biliyordum.. öleyim bari :D zevkliydi..

TheTrueDetective

20.10.2015 23:45:05

0
O bu değilde Kylo Ren isteriz ! Trailerdan sonra bir hype geldi...

alito

20.10.2015 23:17:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Yoda gelirse tam olur Denge şart luke skywalkerdan daha hızlı ve esnek hem hedef olarak ufak oyunda durdurman çok zor olur.
Yoda bence dengeyi bozar. Dediğin gibi çok ufak ve hızlı hareket ediyor, ölmesi çok zor olur. Bence bu yeni karakterler ve bazı silah ayarlamaları güce dengeyi getirecektir.

WHITE_Wolf

20.10.2015 22:26:14

+1
Yoda gelirse tam olur Denge şart luke skywalkerdan daha hızlı ve esnek hem hedef olarak ufak oyunda durdurman çok zor olur.

Patren

20.10.2015 22:11:07

0
Chewbacca da olsa güzel olurmuş

mahsur kalan adam

20.10.2015 21:40:05

-4
o hatun gerçek mi ya?

stun

20.10.2015 21:27:17

+1
I feel disturbance in the force.. yeah because of $50 season pass.. EA ceo is the sith lord
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız