Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo : Reach Betası Çıkışını Yapıyor


 
     Milyonlarca halo fanı için oldukça önemli bir gün. Zira Spartan'lar Halo : Reach betası ile birlikte savaş alanına tekrar dönüş yapıyor.
 
     Bazı şanslı kullanıcıların bir kaç gün önce oynamaya başladığı Halo : Reach betası hala yayınlanmış değil. Fakat gün içerisinde yayınlanması bekleniyor. Beta için bir de "Welcome to the Btea" adlı bir video yayınlayan oyunun yapımcısı Bungie, Reach betası hakkında bazı detayları da bu hoşgeldiniz videosu ile birlikte sunmuş.
 
     Aisha Tyler'ın sunumu ile karşımıza çıkan bu videoda ilk gösterilen Betanın sahip olduğu haritalar olmuş. Oyunun betası için yayınlanan bu videoda, betada yer alacak Powerhouse, Swordbase, Overlock ve Boneyard haritaları ile birlikte oyun modlarının tanıtımına da yer verilmiş.
 
     Karakter özelleştirmeden, kontrol sistemine, hatta lobi sistemine kadar bir çok yeniliğin anlatıldığı bu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.






Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Halo : Reach
Gran Turismo 5'in %90'ı Tamamlanmış Siyah Wii'nin Amerika Satış Tarihi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız