Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: The Master Chief Collection'ın İlk PC Kapalı Testi Önümüzdeki Hafta Başlıyor

 
Birkaç ertelemenin ardından en sonunda Halo: The Master Chief Collection'ın ilk PC testi çok yakında başlıyor.
 
Halo Insider programına dahil oyuncularından küçük bir grup Halo: Reach remastered'ın PC versiyonunu önümüzdeki hafta deneyebilecek. Halo: The Master Chief Collection'ı PC'de ilk deneyenlerden biri olma şansını yakalamak için buradan Halo Insider programına katılabilirsiniz.
 
Halo: The Master Chief Collection PC çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Zaten Microsoft ile 343 Industries PC'de tüm oyunları tek seferde yayınlamak yerine her bir oyunu tek tek yayınlamayı planlıyor. Halo: Reach ile başlanacak ve ardından kronolojik sıra takip edilecek.
 
Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST (Campaign) ve Halo 4 oyunlarının bulunduğu Halo: The Master Chief Collection Kasım 2014'te Xbox One için çıkış yapmıştı. Halo: Reach de koleksiyona eklenecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Gears 5'te Season Pass Olmayacak, DLC Haritaları Ücretsiz Yayınlanacak VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi 3. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.6.2019 23:53:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: Cute Hentai Bilgilendirme e-mail'i gelmiş. Muhtemelen seçerler gibi ama yinede seçileceksiniz diye bir garanti veremiyoruz diye belirtmişler.
Hiç bir şey olmamışsa dahi kesinlikle bir şeyler oldu diyorlar yani?

Queen Hentai

22.6.2019 05:23:48

0
Bilgilendirme e-mail'i gelmiş. Muhtemelen seçerler gibi ama yinede seçileceksiniz diye bir garanti veremiyoruz diye belirtmişler.

BSC Misafiri

21.6.2019 23:16:05

0
Ah be Chief.. Gelmedi adam gibi bi oyunun en son x360'da 4'ünü oynadık gerisi fasa fiso
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız