Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach'in PC ve Xbox One İçin Erişime Açılma Saati

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, Halo: The Master Chief Collection'ın parçası olacak Halo: Reach bugün itibariyle erişime açılacak. Halo: The Master Chief Collection'ın içerisindeki oyunlar sırasıyla çıkışını gerçekleştirecek ve bunlardan ilki Halo: Reach. Geriye kalan oyunlar oyunun Xbox One versiyonunda zaten erişime açık. PC versiyonundaki oyunlar ise sırasıyla satışa sunulacak.
 
Oyunun şu an maalesef ön yüklemeye açık değil ancak Türkiye saati ile 21.00'da tamamen erişime açılacak ve indirip oyunu oynayabileceksiniz. Oyunun tanıtım yazısını ve son çıkan fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Halo: Reach, Halo: The Master Chief Collection'ın ilk bölümü olarak PC'ye geliyor. Şimdi PC için optimize edilmiş, Noble Team, büyük fedakarlık ve cesaret ile, imkansız oran karşısında sayısız hayat kurtardı Spartalılar, bir grup kahramanca hikaye deneyimi. Reach gezegeni, insanlığın tecavüz ahiti ile nihai hedefleri olan Dünya'nın yok edilmesi arasındaki son savunma hattıdır. Eğer düşerse, insanlık yıkımın eşiğine gelecek.

Özellikleri:

• PC Ayarları/Optimizasyonlar: Halo: Reach artık PC için optimize edilmiş ve 4k UHD ve en az 60 FPS'ye kadar her zamankinden daha iyi görünüyor.** Diğer PC yerel ayarları fare ve klavye desteği, ultra geniş destek, uyarlanabilir eşitleme desteği, FOV özelleştirme ve daha fazlasını içerir.
• Campaign: Halo Saga'nın ilk bölümünü yaşayın ve Noble Six ile 11 unutulmaz görev arasında yolunuzu savaşın
• Multiplayer: Spartan Kariyerinize bugün Halo: Reach'in elden geçirilmiş bir ilerleme sistemi, nesil tanımlayıcı oyuncu özelleştirmesi, 20'den fazla unutulmaz harita ve Firefight and Invasion gibi klasik oyun modları ile bugün başlayın. Forge ve Theater daha sonra 2020 yılında teslim edilecek olsa da, Halo üzerinden geçirilen topluluk tarafından oluşturulan milyonlarca haritaya ve oyun türüne erişimin keyfini çıkarın.
• Firefight'ta bugün kullanılmak üzere Xbox 360'a erişin: Sürekli artan zorlukla dağılan sonsuz düşman dalgalarına karşı tek başına veya takım arkadaşlarıyla savaşın.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Halo Halo: Master Chief Collection Master Chief 343 Industries Microsoft Xbox One
Cyberpunk 2077'nin Haritası Açığa Çıktı Resident Evil 3 Remake Görseli PlayStation Store'da Göründü

Xeat

3.12.2019 18:02:05

0
Ciğerim soldu 21:00 ne ya.. Mars saat dilimine göre mi 3 Aralık oluyor bu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: The Master Chief Collection
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız