Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach 3 Aralık'ta Xbox One ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, Halo: The Master Chief Collection'ın parçası olacak Halo: Reach'in 3 Aralık'ta Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

PC versiyonu Microsoft Store'da ön siparişe açıldı.

Halo: The Master Chief Collection bu yılın başlarında resmi olarak PC için duyurulmuştu ve koleksiyona Halo: Reach'in de dahil olacağı açıklanmıştı. Microsoft ve 343 Industries PC'de tüm oyunları tek seferde yayınlamak yerine her bir oyunu tek tek yayınlayacak. Halo: Reach ile başlanacak ve ardından kronolojik sıra takip edilecek.

Halo: Reach'ten sonra Halo: The Master Chief Collection PC versiyonuna gelecek oyunlar sırasıyla Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST (Campaign) ve Halo 4. Çıkış tarihleri belli değil.

Bu oyunlar halihazırda Xbox One'da mevcut. 3 Aralık'ta Halo: Reach eklenecek.
 
Halo: Reach PC versiyonu tanıtım yazısı:
 

Halo: Reach, Halo: The Master Chief Collection'ın ilk bölümü olarak PC'ye geliyor. Şimdi PC için optimize edilmiş, Noble Team, büyük fedakarlık ve cesaret ile, imkansız oran karşısında sayısız hayat kurtardı Spartalılar, bir grup kahramanca hikaye deneyimi. Reach gezegeni, insanlığın tecavüz ahiti ile nihai hedefleri olan Dünya'nın yok edilmesi arasındaki son savunma hattıdır. Eğer düşerse, insanlık yıkımın eşiğine gelecek.
 
Özellikleri:
• PC Ayarları/Optimizasyonlar: Halo: Reach artık PC için optimize edilmiş ve 4k UHD ve en az 60 FPS'ye kadar her zamankinden daha iyi görünüyor.** Diğer PC yerel ayarları fare ve klavye desteği, ultra geniş destek, uyarlanabilir eşitleme desteği, FOV özelleştirme ve daha fazlasını içerir.
• Campaign: Halo Saga'nın ilk bölümünü yaşayın ve Noble Six ile 11 unutulmaz görev arasında yolunuzu savaşın
• Multiplayer: Spartan Kariyerinize bugün Halo: Reach'in elden geçirilmiş bir ilerleme sistemi, nesil tanımlayıcı oyuncu özelleştirmesi, 20'den fazla unutulmaz harita ve Firefight and Invasion gibi klasik oyun modları ile bugün başlayın. Forge ve Theater daha sonra 2020 yılında teslim edilecek olsa da, Halo üzerinden geçirilen topluluk tarafından oluşturulan milyonlarca haritaya ve oyun türüne erişimin keyfini çıkarın.
• Firefight'ta bugün kullanılmak üzere Xbox 360'a erişin: Sürekli artan zorlukla dağılan sonsuz düşman dalgalarına karşı tek başına veya takım arkadaşlarıyla savaşın. 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PlayStation'dan "PlayStation VR - Oyunu Yaşa" Reklam Videosu John Carmack, Yapay Zeka Üzerinde Çalışmak İçin Oculus'tan Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kayzer-soze

21.6.2020 18:21:32

0
Halo 5 splict screen olmuyor coop olmuyor aynı ekranda diğer halo oyunları oluyor bunu yapamadım yardım lazım

Zooe

17.11.2019 01:00:04

0
Bu eski oyunmu gamepassta varmı pc için indirsemmi

BSC Misafiri

15.11.2019 14:23:10

+1
Gerek hikayesi gerek Multiplayerı olsun çok iyiydi.Şimdi bir "acabaa" dedirttirmedi de değil hani :))

Arthur_Morgan

15.11.2019 09:39:59

+1
oh be sonunda duyurdular cikis tarihini. Verdim hemen on siparisi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız