Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Infinite için Forever We Fight Adlı Fragman Yayınlandı

 
 
Geliştirici 343 Industries, Halo Infinite için iki dakikalık yeni bir fragman yayınladı. Fragman açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: İnsanlık tarihi boyunca, kahramanlar her zaman öne çıktı. Master Chef, şimdiye kadarki en zorlu savaş ile karşı karşıya. Her zaman kahramanlara inandık. Artık kahraman olma vakti.
 
Tüm umutlar kaybolduğunda ve konu insanlığın kaderine geldiğinde, Master Chief karşılaştığı en acımasız düşmanla yüzleşmeye hazır olacak. Destansı bir macerayı deneyimlemek ve Halo halkasının devasa büyüklüğünü keşfetmek için insanlığın en büyük kahramanının zırhını kuşanın.
 
Halo Infinite, etkileyici 4K grafikler ve birinci sınıf platformlar arası oynama ile Xbox One ve daha yeni konsol ailelerinin yanı sıra bilgisayarda da üstün bir deneyim sunar. Ayrıca Xbox Series X'te ve destekleyen bilgisayarlarda, 120 FPS'ye kadar ulaşır.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 
 
Diğer fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Halo Infinite Microsoft 343 Industries Xbox One Windows 10 PC
Bioshock'un 4. Oyunu Bioshock Isolation Adını Alabilir Street Fighter V DLC Karakteri Luke için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız