Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Dizisi 2021'in İlk Çeyreğine Ertelendi

 
Showtime'ın 2014'ten bu yana üzerinde çalıştığı live action Halo televizyon dizisi bir kez daha ertelendi. 2020 yılı içinde yayınlanması planlanan dizi Variety'nin haberine göre artık 2021'in ilk çeyreğinde yayınlanacak.
 
Dizinin prodüksiyonuna bu yılın sonlarında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de başlanacak. 9 bölümden oluşacak ve her bir bölümün yaklaşık olarak bir saat civarında süreceği dizinin yönetmenliğini ise Otto Bathurst üstlenecek.
 
Dizide ana karakter Master Chief'i Pablo Schreiber, Cortana'yı Natascha McElhone canlandıracak. Pablo Schreiber American Gods dizisinde Mad Sweeney karakterini ve Orange Is the New Black dizisinde George 'Pornstache' Mendez adlı bıyıklı gardiyan karakterini canlandırdı. Natascha McElhone ise Californication, The First, Designated Survivor, The Truman Show, Ronin, Solaris ve City of Ghosts gibi yapımlar ile tanınıyor.

Diğer oyuncular ise Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac, and Kate Kennedy ve Yerin Ha.
 
Bu arada, Halo serisinin yeni oyunu da yolda. Halo Infinite 2020'nin sonlarında Xbox One, PC ve yeni nesil Xbox konsolu Project Scarlett için çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz Halo Infinite Microsoft 343 Industries Xbox One Windows 10 PC
Sinematik Macera Oyunu Apocalypse PS4 ve PC için Duyuruldu The Bard's Tale Trilogy ve The Bard's Tale IV: Director's Cut Xbox Game Pass'e Geliyor

BSC Misafiri

4.8.2019 16:35:50

0
Neyse ki Master Chief'i canlandıracak kişi 1.55 siyahi bir neptünlü de olsa sorun olmayacak.. Çünkü sürekli zırh+kask ile gezer Master Chief :D SJW olayının dibine vurun bu dizide sorun yok, çoğunluk kasklı :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız