Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 4'ün PC Sürümü Resmi Ağızdan Yalanlandı!


   Önce yayımlanan sistem gereksinimleri, sonra ise Windows 8'li PC satışlarında görünen resimler ile birlikte ortaya atılan Halo 4'ün PC'ye geleceği dedikoduları Microsoft tarafından yalanlandı.
 
    Halo 4'ün özellikle Xbox 360 için geliştirildiğini dile getiren Microsoft yetkilileri, seriyi genişletmenin ve daha iyi bir hale getirmenin yolunu her zaman aradıklarını belirtti. Ayrıca bir diğer önemli hedeflerinin de Halo deneyimini olabildiğince çok oyuncuya ulaştırmak olduğunun altı çizildi, ancak yine de Halo 4'ü PC'ye port etmek gibi bir planlarının olmadığı açıklandı.
 
    Bu açıklamayla birlikte PC oyuncularının umutları da suya düşmüş oldu. Microsoft'un nesilin sonlarına doğru bir sürpriz yapması ve Windows 8'in tanıtımına katkı yapacak şekilde Halo 4'ü PC için çıkarması bekleniyordu. Ama artık bu hayal başka bir bahara kaldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo 4 Microsoft FPS Xbox 360 Master Chief Cortana 343 Industries
Xbox SmartGlass Uygulaması iOS İçin Yayınlandı. DayZ Bounty Modu: Gerçek Para Karşılığı Kelle Avı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.11.2012 09:41:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_ Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Orijinalden alıntı: _RevO_ Oooooo, troller doluşmuş, popcorn ve kola'mı hemen kapıyorum bu sitede senden daha buyuk bi troll varmi acaba once o soruyu bi sor kendine Misafir üyelik... G*tü asıl üyelikten yazmayı yiyemeyen, misafir üyelikten yazan senin gibi alt sınıf lara cevap vermek bile gereksiz. Fake üyelik almaktan email hesabın mı kalmadı ?
uyeligim hic olmadiki bide fakei olsun be gülüm bende bu forumlarda misafir olarak yorum atiyorum bi yerde bi yorumumu paylasmak icin kendimi uye yapmak gibi bi cabam hic olmadi.Yorum yaptigim forumlarda senin yorumlarinlada karsilasiyorum bi sey soyluyeyimmi kardes hepsinde ben trollum iste burdayim diye bas bas bagiriyosun,biseyler biliyorum agziyla konusup ne dedeigini kendin bile anlamiyosun.Su forumda,insanlar kendi fikirlerini adam gibi paylasmislar senin yaptigin yoruma bak "Oooooo, troller doluşmuş, popcorn ve kola'mı hemen kapıyorum " ne alaka simdi konuyla bu yorumun neyse haydi iyigeceler

- The Stig -

8.11.2012 07:42:08

0
bence 2013 yazında halo 4 windows 8 için çıkıyor diye bir şey duymamız olası.. şimdiden bu tür bir haber verip halo4'ü xbox için alacaklar almayabilir..bence satış stratejisidir.. gelmesi olası ancak kesin gelir mi belki..

BSC Misafiri

7.11.2012 23:02:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_ Oooooo, troller doluşmuş, popcorn ve kola'mı hemen kapıyorum
bu sitede senden daha buyuk bi troll varmi acaba once o soruyu bi sor kendine

BSC Misafiri

7.11.2012 20:17:56

0
ah bizde çok istiyorduk halo 4 dünüzü.. alın sizin olsun :D

S!rJohN

7.11.2012 16:49:54

0
Çıkacak diye bekleyen varmıydı ki? Bekleyenler için umutsuz vaka tanımı cuk diye oturur.

BSC Misafiri

7.11.2012 16:47:02

0
bu özel oyun pisiye çıkarsa direkt microsofta lanet ederim....

oyuncu11790

7.11.2012 13:48:40

0
Bu yönde haberler çıktığından beri ufacık bir umut içine girmedim xbox'ın göz bebeği olan ve konsol sattıracak bir oyunu bilgisayara çıkarmaları saçma olurdu ancak çok küçük ihtimalle win8 sisteme özel getirilebilirdi belki win8 satışını alevlendirmek için artık o ihtimalide yalanlamış oldular.

BSC Misafiri

7.11.2012 13:47:26

0
Holly crap mean
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 4
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız