Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 4 Yapım Aşamasında Görünüyor


 
     Bungie'nin Activision ile 10 yıllık anlaşma yapmasından sonra Halo serisinin yeni oyunlarını Microsoft tarafından kurulan 343 Industries geliştirecek. Geliştirici firmanın ilk oyunu olacak olan yeni Halo projesi henüz resmi olarak açıklanmış değil, ama LinkedIn'deki bilgiler oyunun yapım aşamasında olduğunu gösteriyor.

      343 Industries'den Paul Ehreth'ın LinkedIn profilinde sonraki Halo projesi için görev ve bölüm tasarımları yaptığı belirtilmiş. Ehreth'in özgeçmişine baktığımızda daha önce Sony Online Entertainment'te çalışırken 2009 yılından itibaren Microsoft Game Studios'a geçtiğini görüyoruz.
 
     Bu yeni oyun Xbox 360'a mı çıkacak yoksa Microsoft'un sonraki konsoluna mı bilemiyoruz, ama oyunun geliştirilme aşamasında olduğu ortada.Bu oyunun adı ne olur? Halo 4 mu? Bunu zaman gösterecek.
 
     Bungie'nin Halo serisini bırakacağını çok önceden bilen Microsoft'un kurduğu 343 Industries'te daha önce Metal Gear Solid 4'te çalışmış elemanlar bile bulunuyor. Microsoft'un en ünlü ve en çok satan oyunu Halo'yu kötü bir firmaya teslim edeceğini düşünmek bile hata olurdu.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Bungie 343 Industries Halo 4
Final Fantasy 14 Betasından İlk Dakikalar Mafia 2'den Yeni Oynanış Videoları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız