Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hak3 Espor Fifa Turnuvası Duyuruldu!

 
     Fenerbahçe oyuncusu Hasan Ali Kaldırım‘ın kurduğu elektronik spor takımı Hak3 Espor Fifa turnuvasını duyurdu. 
 
     Instagram üzerinden yapılan duyuruda turnuva; 29 Kasım 2019 Cuma Saat 20:00’de başlayacak ve online olarak gerçekleşeceği belirtildi. Turnuvaya katılmak isteyen oyuncular Katılım için info@hak3.de mail adresine eksiksiz bir şekilde (Konu:Turnuva Katılımı İçerik: Ad, Soyad, Yaş, Playstation ID) belirtip mail attıkları taktirde turnuvaya katılım başvurusu gerçekleşecek. Turnuvaya katılmayı hak kazanan adaylar “turnuvaya katıldınız.” yanıtı aldığında turnuvaya katılmaya hak kazanacak aksi takdirde herhangi bir yanıt alamayan adayla turnuvaya katılamayacak. Turnuva FUT ve Online şeklinde katılım sayısına göre oyuncular gruplara ayrılacak. Turnuvanın kazananı Hak3 e-spor takımında yer alma şansı yakalayacak.
 
     Hak3 Espor son olarak PES 2020 oyuncusu Semih Öztürk ile anlaşma sağladığını duyurmuştu. Ayrıca organizasyonunun çok yakında PES, Fortnite, CS:GO turnuvaları da düzenleyeceği bildirildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019
Respawn'ın Marka Strateji Direktörü SW Jedi: Fallen Order'ın Devamını Yapmak İstediklerini Söyledi Codemasters, Project CARS Geliştiricisi Slightly Mad Studios'u Satın Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız