Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Haftanın Espor Gündemi: 27

 
      30 Aralık - 5 Ocak tarihleri arasında espor dünyasında gerçekleşen turnuvaları ve gözden kaçan gelişmeleri derledik. RedBull ve ESL Türkiye tarafından gerçekleştirilen İsmail Can Yerinde ve Özgür "woxic" Eker röportajları yayınlandı. Zula Süper Lig 5.Sezon’da karşılaşma fikstürleri ve CS:GO tarafında BIG takımının transferleri duyuruldu. 
 
 

Nasıl FIFA Espor Oyuncusu Olunur?

 
     Red Bull sporcusu İsmail Can Yerinde, FIFA 19'dan FIFA 20'ye geçiş süreci, maçlara nasıl hazırlandığı, oyunda nasıl taktikler izlenilmesi gerektiği, Red Bull'un kendisine nasıl bir süreçte sponsor olduğu ve daha birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.
 
     FIFA 20 oyuncusu, Futbolist Espor Kulübü'nün ve Red Bull'un sporcusu İsmail Can Yerinde (isopowerr), Demirören Haber Ajansı (DHA) Youtube kanalının konuğu oldu. FIFA 19'dan FIFA 20'ye geçiş sürecine dair yorum yapan Yerinde, "Geçen seneyle bu sene arasında bir meta farkı var. Geçen sene kanattan gidip arka direğe açılan ortalar etkiliydi, bu sene biraz daha metayı düşürdüler. Gol atmak için biraz gerçek futbol oynamak lazım. Direkt dikine gidip gol atamıyorsunuz. Bu sene oyun tam bana göre diyebilirim, defansın öne çıktığı bir sene. Oyun benim için süper. 3 turnuvanın 2'sine de katılma hakkı kazandım. Biz Orta Doğu - Afrika'da oynuyoruz. Biraz oyun ağır ama bunu lehimize çevirebiliyoruz. Bence Avrupa'ya göre daha güzel" ifadelerini kullandı.
 
Röportajın devamını buradan okuyabilirsiniz. 
 

ESL Türkiye, Özgür "woxic" Eker Röportajı Yayınlandı!

 
 ESL Türkiye sosyal medya hesaplarından, yayınlardan derlediği ve Türk CS:GO izleyicilerinin merak ettiği soruları dünyaca ünlü Counter Strike: Global Offensive oyuncusu Özgür "woxic" Eker'e sordu. Röportaj ESL Türkiye resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. 
 
Yılın büyük bir bölümünde, turnuvaların ilk sıralarında yer alamadınız. Ancak diğer takımlarda gördüğümüz gibi kadro değişikliğine gitmediniz ve sabırlı bir şekilde ilerlediniz. Bu süreçte senin ve takımın ruh hali nasıldı? Her an yükselişe geçebileceğinizi düşünüyor muydunuz?
 
     -Evet, zaten potansiyelimizin farkındaydık, sadece ufak bir kıvılcımın gelip takım kimyasının yerine oturması gerekiyordu.Kimse herhangi bir değişikliğe gidilmesini istemedi. Bir önceki günden daha fazla çalıştık, oyuncuların birbirinin zafer arzusunu görmesinin de etkisi olduğunu düşünüyorum.

Takımının kazandığı CS:GO Asia Championships’de MVP ödülüne layık görüldün. Kariyerinin ilk MVP ödülünü almak ve turnuvayı kazanmak nasıl bir histi?

      -Türkiye doğumlu olup, üst seviye bir turnuva kazanıp,Türkiye’ye getirilen en büyük ve en prestijli turnuva ödülü ve en değerli oyuncu ödülünü kazanan ilk oyuncu olmak gayet gurur verici. O an taraftarlar ile bütünleşmek, ekran başındaki sevdiğin insanların seni izleyerek onlar için gurur kaynağı olduğunu bilmek gerçekten tarif edilemez bir his.  
 
Röportajın devamını buradan okuyabilirsiniz. 
 

Zula Süper Lig 5. Sezon Fikstürü Yayınlandı

 
     10 takımın 290 bin liralık ödül havuzundan en büyük payı alabilmek ve şampiyonluk unvanını kazanabilmek için kıyasıya mücadele ettiği Zula Süper Lig 5.Sezon’da karşılaşma fikstürleri belli oldu.
 
 18 Ocak - Cumartesi
Galatasaray-İstanbul Wild Cats
Mod-Z-Dark Passage
Bursa Espor-İstanbul Espor Kulübü
Beşiktaş-Çamlıca Espor
1907 Fenerbahçe-Gamers of Future
19 Ocak - Pazar
Gamers of Future-Mod-Z
Çamlıca Espor-Galatasaray
İstanbul Espor Kulübü-Beşiktaş
Dark Passage-Bursa Espor
İstanbul Wild Cats-1907 Fenerbahçe

    1907 Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursa Espor, Çamlıca Espor, Dark Passage, Galatasaray, Gamers of Future, İstanbul Espor Kulübü, İstanbul Wild Cats ve Mod-z takımlarının mücadele vereceği Zula Süper Lig 5. Sezonu’nda tüm maçlar, cumartesi ve pazar günleri 14:00, 15:30, 17:00, 18:30, 20:00 saatlerinde oynanacak ve Zula Oyun Espor YouTube sayfasından canlı olarak aktarılacak.
 

BIG Clan CS:GO Takımı 2 Oyuncu Transfer Etti!

 
     Berlin International Gaming (BIG), Counter Strike: Global Offensive takımı başarısız geçen sezonun ardından takım kadrosunu ve yönetimi değiştirme kararı aldı.
 
BIG CLAN 2020 kadrosu:
Johannes “tabseN” Wodarz
Tizian “tiziaN” Feldbusch
İsmailcan “XANTARES” Dörtkardeş
Florian “syrsoN” Rische
Nils “k1to” Gruhne
 
Tobias “tow b” Herberhold (Koç)
Fatih “gob b” Dayik (CS:GO Başkanı)
Johannes “nex” Maget (Yedek Oyuncu)
 
     BIG resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda Sprout takımından k1to ve syrsoN’u kadrosuna katan takım, efsane oyuncusu gob b’yi de CS:GO operasyonunun başına getirdiğini bildirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Cory Barlog: Faye ve Kratos Arasındaki İlişkinin Kökenlerini Anlatmak İstiyorum Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (6 - 10 Ocak)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız