Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Haftanın Espor Gündemi: 19

 
    9 Nisan - 15 Nisan tarihleri arasında espor dünyasında gerçekleşen turnuvaları ve gözden kaçan gelişmeleri derledik.
 
 

Kış Mevsimi Finali'nin Adı: BAUSuperMassive vs. Royal Bandits

 
     League of Legends, Türkiye Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi yarı final karşılaşmaları tamamlandı.
Yarı Final
BAUSuperMassive 3 - 1 Team Aurora
YouthCrew 0 - 3 Royal Bandits
Üçüncülük Karşılaşması;
      Team Aurora ve YouthCrew takımları arasında oynanan üçüncülük karşılaşmasında ise YouthCrew, Team Aurora'yı 3-0 yenmeyi başardı ve Kış Mevsimi'ni 3. sırada tamamladı.
 
Kış Mevsimi Finali, 22 Nisan tarihinde BAUSuperMassive ve Royal Bandits arasında oynanacak.
 
 

Space Soldiers Başarı Üstüne Başarı Katmaya Devam Ediyor!


 
 
     Ülkemizin uluslararası arenada başarılı CS:GO takımı Space Soldiers, geçtiğimiz hafta ESL Pro Lig Sezon 7'de 1. sıraya yerleşti ve finallere katılma hakkı elde eden ilk takım oldu. Temsilcimiz, ESL Pro Lig Sezon 7'de oynadığı 22 maç boyunca 15 galibiyet, 6 mağlubiyet elde etti. Space Soldiers'ın geçtiğimiz hafta tek başarısı bu değil! Space Soldiers, IEM Sydney 2018 ve ESL One Belo Horizonte Avrupa Elemelerini 1. olarak tamamladı ve her iki turnuvaya da katılma hakkı elde etti.
 
    IEM Sydney 2018, 1-6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. 250.000 Dolar ödül havuzu bulunan turnuvada toplam 16 takım mücadele edecek.
 
 

SuperMassive 2.5 Milyon TL Yatırım Aldı


 
     League of Legends oyununda rekabet gösteren BAU Super Massive, YemekSepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın ve Bahçeşehir Okulları tarafından yatırım aldı. Hakan Baş’ın 2016 senesinde kurduğu SuperMassive'in aldığı yatırım miktarı ise 2.5 milyon TL olarak açıklandı. 
 
 
 
     Hürriyet Gazetesi haberine göre bugüne kadar 30 şirkete toplamda 16 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiğini belirten Nevzat Aydın, “İnsanların yaşayış şekillerinde değişiklik yaratacağına inandığım iş modellerine ve girişimcilere yatırım yapmak beni heyecanlandırıyor. espor sektörü bu anlamda bir süredir beni heyecanlandıran bir alan. Özellikle son 3-4 senedir genç bir kesimin hayatının parçası haline gelmiş durumda. Böyle bir sektörü göz ardı etmem imkansızdı. Uzun bir süre sektörü ve oyuncuları gözlemledim. Şartlar olgunlaştıktan sonra gerekli adımları attık” dedi. 
 
 

EU LCS 2018 Bahar Mevsimi Şampiyonu Fnatic!


 
 
 
     League of Legends, Avrupa Şampiyonluk Serisi (LCS) 2018 Bahar Mevsimi tamamlandı. Büyük final karşılaşması Fnatic ve G2 Esports arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Fnatic, G2 Esports'u 3-0 yendi ve iki yılın ardından tekrardan şampiyonluğu elde etmeyi başardı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kış Mevsimi Finali'nin Adı: BAUSuperMassive vs. Royal Bandits Agony'nin PC Versiyonunda Sansürü Kaldırma Seçeneği Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız