Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hades'in Şu Ana Kadarki En Büyük Güncellemesi Yayınlandı

 
Bastion ve Transistor geliştiricisi Supergiant Games, hack-and-slash dungeon crawler türündeki yeni oyunu Hades için "The Beefy" başlıklı şu ana kadarki en büyük güncellemesini yayınladı.

The Beefy güncellemesi çok sayıdaki yeni düşmanın ve bekleyen tehditlerin yanı sıra, Hades'te temel oynanış kalitesini geliştirerek oyuncunun daha akıcı bir şekilde koşmasını ve güçlü yeni karakterler oluşturmak için daha fazla silah güncellemesi biriktirmesini sağlıyor.
 
Öne çıkan özellikler:

- Yunan mitolojisinin en görkemli kahramanlarının öbür dünyası olan Elysium'u keşfedin. Burada korkunç yeni düşmanlarla yüzleşip oyunun gelişen hikâyesine ayrıntılı olarak keşfedeceksiniz.
- Hades'in hareketli aksiyonlu ve etkileşimli hikâye anlatımları ile olağanüstü savaşların birinde Kral Theseus ve Minotor ile yüzleşin.
- Daha düzgün ve daha duyarlı aksiyona olanak sağlayan bu yenilenmiş temel oyun mekaniği ile Deli Gibi koşun.
- Muhteşem yeni, kombinasyonlar için Yeni Takviyeler ve Güçleri kullanın veya farklı tanrılardan gelen takviyeler arasında seçim yapmak için şeytana uyun.
- Ölüler Dünyası'nda savaşarak yolunuza devam ederken daha çok sayıda bahşedilen gücü yönetmenize olanak sağlayan bir Geliştirilmiş Takviye Arayüzü'nü tecrübe edin.
 
Ayrıca tamamen yeni müzikler, bir sürü tamamen yeni sesli hikâye anları ile duyarlı savaş ortamları, yeni sanatsal ve görsel efektler ve daha fazlası bu güncelleme ile ekleniyor. Güncelleme notlarının tamamına oyun istemcisinden ve resmi Supergiant Discord hesabından ulaşabilirsiniz.
 
Hades şu anda Epic Games Store'da erken erişimde bulunuyor. Fiyatı 32,00 TL.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Hades Supergiant Games hack-and-slash dungeon crawler
War Tech Fighters 27 Haziran'da PS4, Xbox One ve Switch için Çıkacak MSI 2019'da Ön Eleme Etabı Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hades
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız