Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

H.P. Lovecraft Mitolojisini Baz Alan Oyun "Sea Salt" Bugün Çıktı


YCJY Games’in geliştiriciliğini ve yayıncılığını yaptığı, H.P. Lovecraft mitolojisini baz alan Sea Salt bugün çıktı. Geçen yıl Kickstarter projesinde olan oyun bugün itibariyle erişilebilir durumda ve oyunun çıkış fragmanı paylaşıldı.

Sadece PC için geliştirilen oyuna Steam ve GOG.com üzerinden erişebilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını, sistem gereksinimlerini ve bahsi geçen çıkış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Oyunun Tanıtım Yazısı:

Sea Salt, aksiyon strateji karışımı oyundur. Eski bir tanrıyı oynadığınız oyunda, insanların topraklarını mahvetmek için akıl almaz şeyler çağırıyorsunuz. Çeşitli fedakarlıklarda bulunmanız gerekiyor ve insanlık size borçlu olduğu şeyi reddettiği için cezalandırılacak.
Denizden doğan bir orduyla birlikte size meydan okumaya cesaret eden dini figürlerden ve yolunuza çıkan diğer kişilerden intikam alacaksınız.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Aksiyon Macra Korku Strateji H.P. Lovecraft Oyun Sea Salt
Blizzard Hong Kong’a Özgürlük İsteyen Hearthstone Takımını Banladı Red Dead Redemption 2'den 4K 60 FPS Fragman Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea Salt
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız