Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HEAT'ın Oyununu Yapmak İsteyen?

1995 yılında gösterime giren Heat filmi, ülkemizde Büyük Hesaplaşma adı ile yayınlanmıştı.
1995 yılında gösterime giren, Al Pachino, Robert De Niro ve Val Kilmer gibi yıldızların oynadığı Heat filminin isim hakları Gearbox'ta bulunuyordu. Gearbox bugün yaptığı açıklama ile filmin haklarını bıraktıklarını açıkladı.
 
Michael Mann'ın yazıp yönettiği film için oyun dedikoduları 2006 yılında yayılmıştı. Daha sonra haber alınamayan oyun hakkında bugün bir açıklama yapan Gearbox patronu Randy Pitchford, Gamespot'a yaptığı açıklamada şunları söyledi ;
 
"Özet olarak şu an için hiçbir ilerleme kaydedemedik. Bu harika filmin oyununu yapmak isteyen tutkulu oyun yapımcıları var ve bizde bunun yapıldığını görmek istiyoruz. Bizim bu projeye girmemiz ise imkansız gözüküyor çünkü şu an hiç zamanımız yok ve bu da bu proje için çok sınırlayıcı bir faktör."
 
Borderlands ile şu an oldukça yoğun bir dönem geçiren Gearbox'un açıklamalarından sonra bu projeye bir talip çıkacak mı bekleyip göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Heat Gearbox
I Am Alive'dan Haber Var! Modern Warfare 2, Konsept Tasarımları Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız