Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HBO'nun Yeni Korku Dizisi Lovecraft Country'nin Yayın Tarihi Belli Oldu

 
Get Out ve Us filmlerinin senaristi ve yönetmeni olan Jordon Peele'nin ve J.J. Abrams'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği yeni korku dizisi Lovecraft Country'nin yayın tarihi açıklandı.
 
HBO'da yayınlanacak olan dizinin yaratıcılığını Misha Green üstleniyor. Duyuruya göre dizi 16 Ağustos'ta yayınlanacak.
 
Dizi, Matt Ruff'ın 2016'da yayınladığı aynı adlı romanından esinleniyor. 1950'li yıllarda kayıp babasını aramaya çıkan Atticus Freeman'ın hikayesine odaklanacak. Dizinin ve kitabın isminden de anlaşıldığı gibi hem kitap hem de dizi H.P. Lovercraft'ın Ctulhu Mitolojisi'nden esinleniyor.
 
Dizinin oyuncu kadrosunda Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Courtney B. Vance ve Michael Kenneth Williams gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dizi Haberleri Lovecraft Country HBO Jordan Peele Get Out Us Matt Ruff H.P. Lovercraft Dizi Ctulhu Mitolojisi fragman yayın tarihi ne zaman oyuncular
The Surge 2 ve The Sinking City Origin Access Premier'e Eklendi John Wick'in Yaratıcılarından My Friend Pedro Dizisi Geliyor

Curtius

3.7.2020 12:41:18

0
izleniiir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız