Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HALO 3 : ODST Oyun İçi Yeni Video ve Taze Bilgiler

HALO 3 : ODST için hazırlanmış bir konsept çalışması.
Düşüşe az kaldı !
 
    Ve Bungie'nin Avrupa basın konferansından yeni görüntüler ve taze bilgiler geldi. Görüntüler, oyunun Gears of War 2'de bulunan Horde moduna bir hayli benzeyen Firefight moduna ait. Bu modda 4 kişi bir haritada gelen düşman ataklarını savmaya çalışacaklar.
 
     Bunun dışında videoda yer alan Bungie görüşmesinden ise şu bilgiler gün yüzüne çıktı;
 
     HALO 3 : ODST için  herhangi bir DLC gelip gelmeyeceği sorularına  cevap veren ve oyunun dizayn ekibinde yer alan Larrs Bakken, bunun Microsoft'a bağlı olduğunu söyledi. Bakken ayrıca, HALO 3 : ODST için hazırlanan tüm haritaların oyun DVD'sinde hazır olarak geleceğini, DLC olarak yada herhangi bir kod yardımı ile birlikte indirilmeyeceğini yineledi. Bir güzel haberde Forge ve Theater bölümlerinden. Bu her iki özellikte HALO 3 : ODST'de yer alacak. Daha önce HALO 3 için yayınlanan çoklu oyuncu haritalarla birlikte yeni achievemet bekleyenler ise eski achievementlerle karşılaşacak, çünkü haritalar daha önce hangi achievementleri  içeriyorsa, o şekilde gelecek.
 
     HALO 3 : OSDT hakkındaki bir diğer soru ise, daha önce HALO 3'ün hard diske kurulumu sırasında yaşanan problemlerin ODST'de devam edip etmediği hakkında. Bakken, ODST'de bu problemi düzellttiklerini ve sistemin problemsiz çalıştığını dile getiriyor. HALO 3'e gelecek herhangi bir güncelleme olup olmayacağı sorusuna ise, şu an için hiç bir planları olmadıklarını ancak gelecek günlerin ne getireceğini bilmediklerini söyledi.
 
     Ve işte can alıcı soru ; "Doğru mu ? Halo : REACH gerçektende Bungie'nin son HALO projesi mi olacak ?" . Larrs Bakken bu soruya tereddütsüz evet yanıtı veriyor ve devam ediyor "Şu anda başka bir proje üzerinde çalışıyoruz." Röportaj sırasında Halo : REACH'in 2 senedir yapım aşamasında olduğunuda öğreniyoruz. Halo : REACH betası için çıkış tarihi sorulduğunda ise, Bakken net bir açıklamada bulunmuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak halo 3 : odst yeni oyun içi görüntüler bungie
The Conduit İçin Devam Oyunu Yapabiliriz Assasin's Creed 2, Black Edition

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
HALO 3 : ODST
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız