Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

H1Z1'in Konsol Çıkışı Durduruldu!


    Uzun bir süredir Steam'de erken erişimde olan H1Z1 dışardan bakıldığında sıradan bir çok oyunculu, hayatta kalma oyunu olrak görünse de oyunculara sunduğu kendine özgü bazı oyun modları ile oyunseverler arasında bir hayli popüler olmuştu.

    H1Z1, Steam'daki erken erişim oyunlarından bir tanesi idi. Kısa zamanda; bir dönem zombi temalı hayatta kalma oyunlarının, tabiri caizse moda olmasının da etkisiyle çok popüler bir oyun oldu. Bunun üzerine geliştirici ekip H1Z1'i konsollara da getirme kararı almış ve 2016'nın Yaz Dönemi'nde H1Z1'in PS4 ve Xbox One için çıkacağını söylemişti. Görünen o ki H1Z1'i konsollarda oynamak için biraz daha beklememiz gerekecek zira oyunun yapımcısı Chris Wynn; konsol sürümü üzerinde çalışmayı durdurduklarını, bütün odaklarını PC versiyonunu vereceklerini duyurdu.

    Söz konusu duyuruyu bir blog gönderisi ile yapan Wynn, "Oyunun konsol sürümü üzerinde çalışmaya başladığımızda bu planı uygulamanın şu dönemde bizim için çok zor olacağını fark ettik. Oyunu konsol donanımlarına uyarlamak çok zor olacaktı bunun altından kalkmak için ekibimiziz odağını tamamen o tarafa çevirmesi gerekiyordu. Sonuç olarak konsol sürümü üzerinde çalışmayı şimdilik durdurduk ve odağımızı %100 olarak PC sürümüne çevirdik." şeklinde konuştu. Wynn, "Oyunumuz erken erişimden çıkıp tam sürüm olarak çıkış yapar yapmaz odağımızı yeniden konsol sürümüne çevireceğiz ve H1Z1'i konsollara getireceğiz. Ancak şu anda net bir tarih veremem." diye de ekledi.

    Chris Wynn aynı yazısında H1Z1: King of the Hill'in tam sürümünün çıkış tarihini de duyurdu. H1Z1: King of the Hill 20 Eylül'de PC için çıkışı yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmo zombi mmo hayatta kalma oyunları dayZ rust sony online entertainment
Metal Gear Survive, Karakter Özelleştirme Seçeneklerini İçerecek Mario ve No Man's Sky Birleşti, No Mario's Sky!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

1.9.2016 01:21:19

0
ben soyleyeyim hic bir zaman :DDDD

ReflexAction

31.8.2016 17:30:06

0
yalan olur konsol sürümleri oyun zaten eski konsollara gelene kadar

dark dragon

31.8.2016 16:17:35

+1
Early access yalanıyla pc'de alanlara kazığı attılar ama konsolda yemez altından kalkamayacağın işe girmeyeceksin.

BSC Misafiri

31.8.2016 15:16:55

0
bir oyun nasıl ziyan edilir izliyoruz. seneler oldu hala doğru dürüst bir çıkış yapamadı. bu oyundan sonra yapımına başlanan AAA oyunlar çıktı da millet bitirdi bile.

DenzeL_28

31.8.2016 14:49:12

0
Görüntü çamur gibimi, siz oyunun tarzını beğenmemişsiniz bence UE4 le yapılmış oyun, haritası pastel renkte olan her oyun çamur o zaman.

herocem

31.8.2016 14:30:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28 Şaşıran varmı, hem Daybreak hemde Ark ın yapımcılarına yazıklar olsun, oyuncularla dalga geçtiler yazın çıkaracaklardı sözde, büyük firma görünümlü amatörlerden ne bekleyebilirsinki, Epic Games bu tarz bir oyun yapsa da ders verse şunlara, moba türünü sevmiyordum ama ps4 de paragon hoşuma gitti gerçekten söz verdikleri tarihdede oyunu çıkardılar. El attıkları her oyun kaliteli oluyor.
Hocam paragonu ben de denedim lakin goruntusu resmen camur gibi. Daha yolu var o oyunun.

darkdogan

31.8.2016 14:25:46

0
Habere kaba tarafimla güldüm.

DenzeL_28

31.8.2016 14:18:05

0
Şaşıran varmı, hem Daybreak hemde Ark ın yapımcılarına yazıklar olsun, oyuncularla dalga geçtiler yazın çıkaracaklardı sözde, büyük firma görünümlü amatörlerden ne bekleyebilirsinki, Epic Games bu tarz bir oyun yapsa da ders verse şunlara, moba türünü sevmiyordum ama ps4 de paragon hoşuma gitti gerçekten söz verdikleri tarihdede oyunu çıkardılar. El attıkları her oyun kaliteli oluyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
H1Z1
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız