Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gwent'in Android Sürümü 2020'nin İlk Çeyreğinde Yayınlanacak

 
CD Projekt Red'in The Witcher evrenindeki kart oyunu Gwent bildiğiniz gibi kendine ait bir oyun ile geçtiğimiz sürede PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da iOS için yayınlanmıştı. Android sürümü merak ediliyordu. Topluluk yöneticisi Powel Burza ve oyun direktörü Jason Slama, konu hakkında yeni bilgiler paylaştı.
 
Oyunun Android sürümünün şu an için sadece üst düzey Android cihazlarda oynanabildiğini ve geliştiricilerin hata ayıklama ve genel bir cilalama üzerinde meşgul olduğunu söylediler. Yakın bir zamanda da oyunun Android sürümü için ön kayıtlar açılacakmış.
 
Android sürümü için her şeyin yolunda gittiğini söylerken çıkış tarihi için de 2020'nin ilk çeyreğini işaret ettiler. Bir sorun çıkmadığı sürece oyunun Android sürümünü yakında göreceğimizi söyleyebiliriz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite The Witcher Gwent Gwent: The Witcher Card Game CD Projekt RED
TESFED Başkanı Özdemir: "Futbolun 40-50 yılda geldiği noktaya espor 4-5 yılda geliyor" Red Bull Flick GİST’in İlgi Odağı Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gwent: The Witcher Card Game
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız