Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Güreş Oyunu WrestleQuest, 8 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Skybound Games ve geliştirici Mega Cat Studios, RPG WrestleQuest'in 8 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam) ve Mobil (iOS ve Android) için çıkış yapacağını duyurdu. Ek olarak mobil sürümleri (iOS ve Android) yeni duyuruldu.
 
WrestleQuest'de Profesyonel güreş ve RPG oyunu, piksel bir görsellikle oyunculara sunuluyor. Macho Man, Randy Savage ve tonlarca ikon ile maceraya atılacaksınız. İyi adamlar, kötü adamlar, kertenkeleler, robotlar ve daha fazlasını oyunda deneyimleyeceksiniz.
 
Mega Cat Studios'un kurucusu James Deighan bir basın açıklamasında, " WrestleQuest, güreşin, güreş camiasının ve güreşçilerin kendilerinin bir kutlamasıdır, bu nedenle Mega Cat ekibi, oyunumuza katılmayı kabul eden efsaneler listesiyle inanılmaz derecede gurur duyuyor. WrestleQuest'te pek çok güreş kahramanımızın canlandığını görmek gerçekten bir onur. Ek olarak yeni fragmanımız, Road Warriors'tan Sgt Slaughter'a kadar oyuncuların oyunda buluşacakları yetenekleri ön plana çıkarıyor. Ancak hayranlar bazı büyük sürprizlere de hazırlıklı olmalı.” dedi.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu WrestleQuest PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Bandai Namco Duyurdu: Dragon Ball: The Breakers'ın 3. Sezonu 9 Haziran'da Başlıyor Honor of Kings: World için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız