Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gungrave VR ve Gungrave VR U.N PC'ye Geliyor

 
Yayıncı XSEED Games, Gungrave VR ve Gungrave VR U.N oyunlarının 6 Mart'ta PC için çıkış yapacağını duyurdu. HTC Vive ve Oculus Rift destekleyecek.

İki oyunun da tanıtım yazısı:
 

Gungrave VR
 
Alçak uyuşturucu SEED'e karşı savaştan bu yana uzun yıllar geçti.

Mika Asagi uykusundan dönen Beyond the Grave'deki (kısaca Grave) ölümsüz askerlerin izini sürerken sessiz bir hayat yaşadı.

Bu güzel günler bir anda sona erdi çünkü South City SEED'in bulaştığı insanlar olan Orgmen tarafından parçalara ayrılmış bir savaş bölgesine dönüştü.

Şehre, halkına ve kendi barışçıl varoluşuna karşı tehditle yüz yüze gelen Mika, kararını verir.

"...Beyond the Grave, lütfen gücünü bir kez daha bana ver."

South City'e umudu geri getirmek için, Mika ve Grave kendilerini savaşın içine atarlar.
VR aksiyon oynanışını yoğun bir şekilde yaşamak için üçüncü şahıs ve birinci şahıs açıları eşliğinde, gerçekten oradaymışsın gibi mücadele et!

Düşman ordularına karşı durumu tersine çevirmek için ağır çekim 'Reaper Time' gibi yeni yetenekleri stratejik olarak kullan.
 
Gungrave VR U.N
 
Yeni düşmanlar, aşamalar ve daha fazlasını içeren bağımsız bir GUNGRAVE VR macerası!

South City'de alçak uyuşturucu SEED'in kökünü kuruttuktan sonra, metropolise barışın geri geldiği görülüyor.

Mika uyuşturucu için kalan dağıtım ağlarını yok etmek için kolları sıvamışken, şüpheli yaşam formlarından South City'nin banliyölerinde bir kimyasal tesiste SEED'in varlığını sürdürdüğünü söyleyen gizli bir bilgi aldı.

Savaş daha bitmedi.

Ölümsüz suikastçı Beyond the Grave (kısaca Grave) düşman hatlarının arkasında savaşırken...
...gizemli bir adam onun her hareketini izliyor.

Üçüncü şahıs aksiyonuna ek olarak GUNGRAVE VR U.N klasik yana kaydırma hissi ile VR aksiyonunu karıştıran yepyeni yan görünüm aşamalarını sunuyor.

VR aksiyonunun bir sonraki seviyesini tecrübe et

 
Gungrave VR ve Gungrave VR U.N şu anda PlayStation VR üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation Store'da Gungrave VR 139,00 TL, Gungrave VR U.N 69,00 TL ve iki oyunun da yer aldığı Loaded Coffin Edition ise 189,00 TL'den satışta.

Bu arada, yeni Gungrave oyunu Gungrave G.O.R.E Unreal Engine 4 ile PlayStation 4 için geliştiriliyor ve Aralık 2019'da çıkacak. İlk hikaye fragmanını buradaki haberden izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Gungrave VR VR aksiyon anime
Halo TV Dizisini Otto Bathurst Yönetecek Söylenti: Yeni Nesil Xbox'lar E3 2019'da Tanıtılacak, 2020'nin Sonlarında Çıkacak [Güncelleme]

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gungrave VR
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız