Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gunfire Reborn Ekim'de Xbox Series Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Duoyi Network, Gunfire Reborn'un Ekim ayında Xbox Series için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak.
 
Bir 505 Games temsilcisi ek olarak şunları söyledi: "Gunfire Reborn'un PlayStation 5, PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinin de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ancak çıkış tarihleri henüz belirlenmedi."
 
Roguelite'den ilham alan co-op birinci şahıs nişancı oyunu altı aylık bir Erken Erişim döneminin ardından ilk olarak 18 Kasım 2021'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
FPS, Roguelite ve RPG öğeleri barındıran Gunfire Reborn, seviye bazlı bir Macera oyunudur. Oyuncular farklı becerilere sahip kahramanları kontrol ederek oyunu farklı şekillerde oynayabilir ve rastgele düşen silahları kullanarak rastgele seviyelerde maceraya çıkabilir. Oyun tek kişilik veya dört kişiye kadar Eşli oynanabilir.
 
Oyuncuların her seviyedeki tecrübeleri tamamen rastgeledir. Yani her başlangıç, yepyeni bir tecrübe demek. Farklı seviyelerde farklı kahraman yetenekleriyle, silahlarla, eşyalarla, kontrol noktalarıyla ve dövüş düzenleriyle karşılaşacaksın.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu FPS pc Gunfire Reborn
Victoria 3 Bu Yıl içinde Çıkış Yapacak Hack and Slash Oyunu Soulstice'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gunfire Reborn
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız