Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Güncelleme: RESET Oynanış Videosu Ay Sonu Geliyor

 
   Geçtiğimiz yıl duyurulduğunda özellikle grafikleriyle dudak uçuklatan bir noktada duran ve Finlandiyalı iki arkadaşın oluşturduğu bağımsız yapımcı Theory Interactive tarafından geliştirilen RESET için yeni oyun içi ekran görüntüleri ve ilk oynanış videosundan tarih geldi.
 
   Tek kişilik ve co-op tabanlı bulmaca oyunu 28 Ekim tarihinde ilk oynanış videosuna kavuşacak.. Gördüğünüz ekran görüntüleri ise duyurusunun üzerinden 1 yılı aşkın süre geçmiş olan yapımın görsel olarak halen ne kadar etkileyici durduğuna güzel bir kanıt oluyor. Bakalım oynanış videosu nasıl olacak?

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Reset Theory Interactive First Person PC Bulmaca
GTA V'in İngiltere Satışları GTA IV'ü Solladı IW: "Call of Duty Serisi Fazla Değişemez"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FERFEROS

7.10.2013 20:27:36

0
Duyurulduğu günden beri bekliyordum. Bugün aldığım en güzel haber. Edit: Bu arada haberde yanlış yazılmış. Verilen tarihte oynanış videosu yayınlanacakmış. Ayrıca para toplamaya başlayacaklarmış. "As stated before, the gameplay premiere teaser is scheduled to be released October 28th and we’ll be starting the crowd funding campaign at the same time." http://reset-game.net/?p=380

BSC Misafiri

7.10.2013 19:48:22

0
korku oyunu daha iyi giderdi sanki outlast tarzı :D

cemecem21

7.10.2013 18:04:04

0
Oyunun grafikleri üzerinde bu denli çalışmaları hoş. Ben grafiğe önem vermem o ayrı mesele ama bu grubun bu ve sonraki oyunlarını merak ediyorum. Sanırsam bu oyun onlar için kendilerini göstermek için. Yaptıklarım yapacaklarımın teferruatıdır dercesine sonraki oyun çok etkileyici bir oyun olacak. Tabi bu oyun ilgi görürse. Umarım tahminim doğru çıkar.

BSC Misafiri

7.10.2013 15:33:42

-1
portalın bir rakibe ihtiyacı vardı

wisla

7.10.2013 15:24:19

+1
böyle grafikli bir oyunun puzzle olması tuaf. Çünkü puzzle oyunlar pek tutulmuyor hele böyle grafikli bir oyun yaptıysan survivol tarzı oyun süper giderdi. Oyun çıksın deniycez tabi inşallah güzel birşey olmuştur.

Noctis_Strife

7.10.2013 15:22:19

0
Bu grafiklere bulmaca değilde RPG olsa ne giderdi of.

BSC Misafiri

7.10.2013 15:21:45

-2
bu bağımsız yağım! bi harika dostum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
RESET
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız