Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guilty Gear: Strive 9 Nisan 2021'de PS5, PS4 ve PC için Çıkacak

 
Geliştirici Arc System Works, dövüş oyunu serisi Guilty Gear'ın en yeni üyesi Guilty Gear: Strive için çıkış tarihi verdi.

9 Nisan 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkacak. PlayStation 5 ve PlayStation 4'te Deluxe ve Ultimate sürümler oyuna üç gün erken erişim imkanı sunacak.

Ön siparişler PlayStation 4 için yarın başlıyor. Ön sipariş bonusu Sol ve Ky karakterleri için özel renkler. Sadece karakterlerin renklerini değil aynı zamanda efekt renklerini de değiştirecek. PlayStation platformunda ön sipariş verenler 2021'in başlarında düzenlenecek açık betaya bir gün önceden erişebilecek.

Arc System Works ayrıca oynanabilir karakter kadrosuna iki isim daha ekledi. Yeni karakter Giovanna (Mayumi Shinani tarafından seslendirildi) ve seriden tanıdık karakter Anji Mito.

Oyun 15 karakter ile birlikte çıkacak ve çıkışından sonra Season Pass 1 ile beş karakter daha eklenecek. Season Pass 1 ayrıca iki dövüş alanı, eksra karakter renkleri ve ekstra hikaye içerecek. Season Pass 1 oyunun Deluxe ve Ultimate sürümlerine dahil olacak.

Daha fazla bilgi için Gematsu.
 
Altıncı fragman:
 
 
Çıkış tarihi duyuru fragmanı:
 
 
“Smell of the Game” müzik videosu:
 
 
“What Do You Fight For” müzik videosu:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Guilty Gear: Strive Arc System Works dövüş oyunu PlayStation 5 PlayStation 4 Steam
Torchlight III'ün Yeni Fragmanında Oyunun Hikayesi, Dünyası, Sınıfları ve Daha Fazlası Tanıtılıyor Bravely Default II'den Yeni Haberler Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guilty Gear: Strive
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız