Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guillermo del Toro'dan Insane Duyuruldu!

VGA'da oyunun sadece türü ve ismini öğrenebildik.

     Video Game Awards töreninden duyuru haberleri gelmeye devam ediyor. Hellboy, Pan'ın Labirenti gibi filmler ile hatırlayacağımız Guillemo del Toro'nun üzerinde çalıştığı oyunun VGA töreninde duyurulacağı çok önceden açıklanmıştı. Törendeki bu duyuruyu ise ünlü yönetmen kendisi yaptı.

     THQ ve Volition işbirliğinde hazırlanan bu oyunun tam anlamıyla tüylerinizi diken diken edeceğini söyleyebilirim. Insane isimli bu oyunun ilk videosu "Guillermo del Toro'dan yeni bir korku" ile açılışını yapıyor. Oyun hakkında herhangi bir görüntüye yer verilmese de bu kısa videoda oyunun ne kadar korkutucu ve vahşi olacağını belli ediyor.

     Açıkçası video merak uyandırıcı olsa da bu kadar süredir beklenen bir duyuru için daha iyi bir video, en azından oyundan bir kaç görüntü beklerdim. Gerçi oyunun çıkış tarihi olarak 2013 verilince hazırda birşey olduğundan da şüphe etmedik değil. Neyse sözü fazla uzatmadan Insane'in videosu ile sizleri baş başa bırakalım.

 
Bu haberin bağlantısı
URL
Insane THQ Volition Korku Gullemero Del Toro
Karşınızda Prototype 2 ! SSX: Deadly Descents Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

LostPower

12.12.2010 20:05:27

0
Ürkütüçü bir oyun oluçak gibi ses efeclerinden öyle anlasılıyor ama fazla ayrıntıyı beklemek lazım testere gibi dandik olmasında

On.E

12.12.2010 19:49:04

0
THQ ne yapıyor anlamadım Itagaki'nin oyunda 2013'te valla kim bekler böyle nasıl bir şey olacağını bilmediğimiz 2 IP'yi bilmiyorum ama bu nesilde özlenen korku oyunu neslin sonunda çıkacak galiba..Yönetmen eli değen oyunların güzel olacağını düşünüyorum bu oyun etkileyici olacak gibi duruyor özellikle atmosfer ve sunum olarak..

ares88

12.12.2010 16:47:59

0
insane'in yazılış şekli infamous'u hatırlattı bana..

Project Scorpio

12.12.2010 12:34:28

0
2013'e kadar yaşarsak görürüz neye benzediğini:)) Şaka maka çılgın bir tarih vermiş adamlar o zamana kadar unutulur gider bu oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Insane
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız