Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2 Nisan Ayı Güncellemesine Hazırlanın


     Guild Wars 2 Canlı Dünya Etkinlikleri'nin sona ermesi ile birlikte oyunun bazı sistemlerinde değişiklikler ve yenilikler için hazırlık yapıyor.
 
     Feature Pack isimli yeni güncelleme ile birlikte gelecek özellikler hem karakterlerin özelleştirilmesi hem de oyunun sosyal yönlerinin geliştirilmesi yönünden oldukça önemli yenilikler barındırıyor.
 
     İlk olarak duyurulan Warlorbe sisteminden bahsetmek gerekirse, bundan böyle Guild Wars 2 içinde sahip olduğunuz bütün kıyafet ve silah görüntüleri dolabınıza eklenecek. Eskisi gibi tek bir karakterde değil, sahip olduğunuz bütün karakterlerde, belli bir miktar karşılığında, kullanabileceksiniz. Aynı şekilde oyunda bulunan boyalar, sadece tek bir karaktere değil, sahip olduğunuz bütün karakterlerin kullanabilmesine açık hale gecelek. her bir karakter için tekrar boya aramanız gerekmeyecek. Ayrıca "unindentified dye" olarak bilinen tanımlanmamış boyalar artık rasgele düşmeyecek. Oyun içinde Mystic Forge veya hediye olarak alınabilecek.
 
      Oyunun sosyal kısımları da yenileniyor. Oyunda bulunan grup arama sistemi (LFG) yenileniyor. Artık WvW haritalarına kendi başınıza gitmek zorunda değilsiniz. LFG sistemini kullanarak kendinize sislerde arkanızı kollayacak yeni yoldaşlar bulabilirsiniz. Ayrıca LFG için dil seçme özelliği geliyor. Böylece genel sunucularda parti üyelerinin farklı dillere sahip olması sebebiyle oluşan iletişim kopukluğu giderilecek. Oyuncular tarafından kurulan guildlerin liderleri bundan böyle her guild üyesinin oyuna son giriş tarihini görebilecek.
 
      Hem karakterinizin istediğiniz gibi görünmesini daha kolay hale getiren, hem de oyun içinde daha rahat grup kurmanızı sağlayan güncellemelerin bulunduğu Feature Pack Nisan ayında geliyor. Arena Net tarafından yayınlanan ve Warlorbe sistemini anlatan videoyu da izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Candy Crush Borsada Bir Önceki Seviyeye Döndü Batman: Arkham Knight'tan Yeni Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız