Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Güçlü Bir Söylentiye Göre Konami, İki Farklı Silent Hill Oyunu Geliştiriyor

 
 
Oyun dünyasının en önemli serilerinden olan Silent Hill ile ilgili yeni bir söylenti çıktı. Söylentiler daha öncesinde Capcom'a dair bilgileri açıklanmadan sızdıran Aesthetic Gamer adlı kullanıcı tarafından açıklandı.
 
Bilgiye göre Konami birkaç yıl önce bazı geliştiricilere ulaşmış ve Silent Hill için fikirlerini sunmuş. Bilgiye göre Konami, iki farklı oyun düşünmüş bunlardan birisi Silent Hill serisini daha hafif bir şekilde tekrar canlandırmak istedikleri bir oyun, diğeri ise Until Dawn veya Telltale Games oyunları gibi bölüm bölüm yayınlanan bir oyun.
 
Bu bilgiyi aktaran Aesthetic Gamer, konu hakkında daha fazla bir şey bilmediğini söylüyor ancak Konami'nin iletişime geçtiği geliştiricilere, bu projeler için gerekli bütçeyi verdiğini ve doğru geliştiricileri bulduğunu düşünüyor. Elbette Aesthetic Gamer'ın kendisi de bu bilginin sadece bir tahminden ibaret olduğunu söylüyor. 
 
Bu bilgilerin resmi olarak onaylanmadığını hatırlatalım. Ancak geçtiğimiz haftalarda Silent Hill serisinin sanat yönetmeninin yeni bir oyun üzerinde çalıştığını öğrenmiştik. O haberin detaylarını buradan okuyabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Oyun silent hill yeni oyun konami iki farklı oyun korku oyunu Güçlü Bir Söylentiye Göre Konami İki Farklı Silent
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (27 - 31 Ocak) Batman: Arkham Knight PS4 Versiyonu için Ücretsiz Earth-2 Dark Knight Kostümü Yarın Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.1.2020 18:07:14

+3
Soft-reboot kelimesini "hafif şekilde tekrar canlandırmak" diye çevirerek çok büyük anlam kayması yaratmışsınız. Soft-Reboot teknik açıdan önceki hikayeleri yok saymadan yapılan yeni oyundur. Hard-Reboot ise önceki bütün hikayeleri ve karakterleri yok sayarak her şeyi sıfırdan ele almaktır.

lextor

27.1.2020 14:58:15

0
Silent Hill pachinko, Silent hill mobile. Kimse güzel bir şey beklemesin.

JackTim

27.1.2020 12:30:12

+1
Silent Hill Online ya da Silent Hill Mobile

Boone

27.1.2020 11:10:00

0
"Daha hafif bir şekilde yeniden canlandırmak." Hayatımda böyle saçma bir şey duymadım. Bir oyuna verecekleri bütçe ile iki oyun yapıp esas yapılması gereken Silent Hill oyununu "Hafif'e" indirgemek harika. Episodik oyuna değinmiyorum bile. Özlenen bir seriden para sağmaktan başka bir şey değil. Yeniden canlandırmak dediğin Capcom'un RE7'de yaptığı gibi olur. Adamlar ciddi değişikliklere gidip çoğu insanın beğenisini kazandı. Bunun için sıfırdan oyun motoru yaptığını sayıyorum bile.

keremec

27.1.2020 02:53:22

+1
Silent Hill Survive
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız