Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Çıkış Videosu + İlk İnceleme Puanları

 
   Telltale Games'in yeni oyunu Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series'in ilk bölümü “Tangled Up in Blue” bugün (18 Nisan 2017) çıkış yapıyor ve Telltale Games oyunun çıkış videosunu paylaştı.
 
    Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series PlayStation 4, Xbox One, PC, iOS ve Android cihazlar için çıkış yapıyor.

Marvel’s Galaksinin Koruyucuları: The Telltale Series, Star-Lord, Gamora, Drax, Roket Rakun ve Groot adlarıyla bilinen suçlu ayaktakımı ve evrenin bu en alışılmadık kahramanlarının yepyeni bir hikayesini sunuyor. Destansı bir savaşın şafağında, Guardians, korkunç bir gücün varlığını keşfeder. Guardians'ın üyelerinden her birinin bu gücü istemek için nedeni vardır.
 
Dünya'dan Milano'ya, Milano'dan Knowhere'e ve ötesine, muhteşem bir müziğin ritmine uyarak devam eden bu beş bölümlük seri, sizi eşsiz ve ödül kazanan Telltale tarzında anlatılan, karar ve hareketlerinizin deneyimlediğiniz hikayenin gidişatını yönlendireceği orijinal bir Guardians macerasında, Star-Lord'un roketle çalışan botlarının içine koyar.

   “Tangled Up in Blue” İlk İnceleme Puanları
 
   7 İnceleme - Metascore 76
 
GameSpew 90
IGN 85
TheSixthAxis 80
GameSpot 70
God is Geek 70
CGMagazine 60
The Digital Fix 60 
 
   Çıkış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Telltale Games Marvel Guardians of the Galaxy Guardians of the Galaxy: The Telltale
Halo Wars: Definitive Edition Steam'e Geliyor Ultra Street Fighter II: The Final Challengers için İkinci Tanıtım Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

18.4.2017 19:19:45

0
Şeyime benziyor.

alsndnz

18.4.2017 19:17:37

0
thanos yumruk attigi anda starlordun olmesi lazim max human peak sayilabilecek bi adam cunku starlord. thanos ise gauntletsiz hulku 1 vs 1 de alabiliyor wolverine reyizde hulk icin yuruyen deprem der gerisini siz dusunun artik. thanosu koyarak cok buyuk aptallik etmisler bence daha dusuk capta bi vilian olabilirdi.

In Isaac We Trust

18.4.2017 15:19:47

0
telltale çok düşürdü kaliteyi ben de katılıyorum en çok keyif veren game of thrones olmuştu bana ondan sonra ki çoğu oyunları işte bunun da haklarını aldık yaptık nasıl olmuş dostlar? tadında çıkartmaları çok kötü cidden bi kendilerine gelmeleri lazım bir iki oyun sonra kredileri düşmeye başlar artık iyice.

PlayerX

18.4.2017 14:36:13

0
Telltale'ın her oyununu oynuyorum, bunu da aldım. The Walking Dead Season 1 ve The Wolf Among Us'dan sonra kaliteyi düşürdükleri bir gerçek. Yine de gayet keyifli oyunlar yapıyorlar.

Venomstr

18.4.2017 13:12:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Bir kaç oyununu oynadıktan sonra aslında verdiğiniz kararların çokta etkilemediğiniz görünüyor , sana bir karar sunuyor evet ama bu sunduğu karar zaten hikayeyle bağlantılı
Yaptığımız seçimler oyundaki gidişatı ve karakterleri etkiliyor. Fakat ana hikayeyi etkilemiyor.

rambocuk

18.4.2017 12:23:46

0
Bir kaç oyununu oynadıktan sonra aslında verdiğiniz kararların çokta etkilemediğiniz görünüyor , sana bir karar sunuyor evet ama bu sunduğu karar zaten hikayeyle bağlantılı

Persona_Non_Grata

18.4.2017 11:54:48

+1
Puanlar idare eder yalnız Telltale iyice kaliteyi düşürdü, Batman gibi bir markayı nasıl çöpe çevirdiler anlamadım. The walking dead 1.sezon Borderlands, the wolf among us neree bu son çıkanlar nere

SuspiciousDragon

18.4.2017 11:44:11

+1
İndirimde almak lazım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız