Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
   Telltale Games, Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series'in ilk bölüm çıkış tarihini duyurdu. Yapılan duyuruya göre de Episode 1 - "Tangled Up in Blue" PlayStation 4, Xbox One, PC, iOS ve Android cihazlar için 18 Nisan 2017 tarihinde çıkış yapacak. 
 
   Kutulu sürüm ise Kuzey Amerika'da 2 Nisan 2017, dünya genelinde ise 5 Nisan 2017 tarihinde çıkış yapacak. 
 
 
   "Marvel’s Galaksinin Koruyucuları: The Telltale Series, Star-Lord, Gamora, Drax, Roket Rakun ve Groot adlarıyla bilinen suçlu ayaktakımı ve evrenin bu en alışılmadık kahramanlarının yepyeni bir hikayesini sunuyor. Destansı bir savaşın şafağında, Guardians, korkunç bir gücün varlığını keşfeder. Guardians'ın üyelerinden her birinin bu gücü istemek için nedeni vardır.

   Dünya'dan Milano'ya, Milano'dan Knowhere'e ve ötesine, muhteşem bir müziğin ritmine uyarak devam eden bu beş bölümlük seri, sizi eşsiz ve ödül kazanan Telltale tarzında anlatılan, karar ve hareketlerinizin deneyimlediğiniz hikayenin gidişatını yönlendireceği orijinal bir Guardians macerasında, Star-Lord'un roketle çalışan botlarının içine koyar."

Bu haberin bağlantısı
URL
Telltale Games Marvel Guardians of the Galaxy Guardians of the Galaxy: The Telltale
BSC Takipçilerini Kabuktaki Hayalet "Ghost in the Shell" Ön Gösterimine Götürüyor! Planescape: Torment Enhanced Edition Duyuruldu

razor03

28.3.2017 21:16:33

+1
İlk filmi gayet başarılıydı. 2.'sinden de umutluyum açıkçası. Oyunuyla da yeni bir macerayı kendimiz yaşayacağız. Umarım güzel ve eğlenceli bir oyun olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız