Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guacamelee! 2 Switch için 10 Aralık'ta, Xbox One için Ocak 2019'da Çıkacak

 
Geliştirici DrinkBox Studios, Guacamelee! 2 Switch versiyonunun 10 Aralık'ta, Xbox One versiyonunun Ocak 2019'da çıkış yapacağını duyurdu. Switch versiyonu için ön siparişler Nintendo eShop üzerinde başladı ve %10 indirim sunuluyor. Guacamelee! Super Turbo Championship Edition sahiplerine ise %30 indirim sunuluyor.

Ek olarak, Guacamelee! 2'nin ilk indirilebilir içerik paketi PlayStation 4 ve PC için çıktı. “Tree Enimigos” adlı indirilebilir içerik paketinin fiyatı $2.99 / €2.49 ve El Muneco, Uay Pek, Jaguar Javier'i oynanabilir karakter olarak ekliyor.

İkinci indirilebilir içerik paketi “Proving Grounds” Aralık'ta $3.99 / €3.49 fiyattan çıkacak. Flame Face, Chamoya, Coscorrona, Ramirez, Uay Coco ve iki diğer (gizli) oynanabilir karakterin kilidini açabileceğiniz 15 eşsiz meydan okuma içerecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Guacamelee! 2 aksiyon platform oyunu DrinkBox Studios
Devil May Cry 5 Koleksiyoncu Sürümü Kuzey Amerika için Duyuruldu PlayStation Plus Aralık 2018 Ücretsiz Oyunları Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guacamelee! 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız