Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grounded Erken Erişim Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Obsidian Entertainment, birinci şahıs co-op hayatta kalma macera oyunu Grounded'ın erken erişim fragmanını yayınladı.

28 Temmuz'da Steam Erken Erişim ve Xbox Oyun Önizleme programı kapsamında Xbox One ve PC için çıkacak. Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Oyun hakkında:
 

Dünya geniş, güzel ve tehlikeli bir yer; özellikle de bir karıncanın boyutuna küçültüldüğünüz zaman. Bu ortak görevli hayatta kalma macera oyununda birlikte keşfedin, inşa edin ve hayatta kalın. Arka bahçenin tehlikelerine karşı hayatta kalmak için savaşırken dev böceklerden oluşan sürülerle mücadele edebilecek misiniz? Topluluğumuza katılın ve Xbox Game Preview'da Grounded'ın geleceğini şekillendirmeye yardımcı olun.
 
Tepkisel Bir Dünya
Böcek yaşamının hareketlerinize tepki verdiği bu sürükleyici ve zorlu dünyayı keşfedin.
 
Üs Binası
Barınak ve aletler, hayatta kalmanız için kritik öneme sahiptir. Kendinizi ve eşyalarınızı böceklerden ve diğer tehditlerden korumak için etkileyici üsler oluşturun. Daha iyi savaşmanıza, keşifler yapmanıza ve hayatta kalmanıza olanak tanıyan silahlar, araçlar ve zırhlar üretin.
 
Çevrimiçi Ortak Görev
Arka bahçede tek başınıza veya çevrimiçi olarak en fazla üç arkadaşınızla mücadele edebilirsiniz. Seçim sizin.
 
Senaryo Modu
Arka bahçeyi özgürce keşfederken ve gizemli hikayede ilerlerken Grounded'ın gölgelerinde gizlenen sırları ortaya çıkarın.


Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Grounded Microsoft Obsidian Entertainment birinci şahıs co-op hayatta kalma oyunu Xbox One PC
The Falconeer Xbox Series X'e de Gelecek 2020'nin İlk Yarısında Avrupa'da En Çok Satan Oyunlar FIFA 20, Animal Crossing ve The Last of Us 2

Shovel Knight

24.7.2020 16:54:08

0
cyberpunk göndermesi çok iyiydi, bu oyun içinde güzel reklam oldu sırf böyle bir şey yaptılar diye bu oyunu kontrol edecek çok kişi çıkacaktır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grounded
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız