Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GrimGrimoire OnceMore için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Nippon Ichi Software ve geliştirici Vanillaware, GrimGrimoire OnceMore için dördüncü resmi fragmanı yayınladı. Hikaye fragmanı olarak adlandırılan bu yeni video, oyunun kahramanı Lillet Blanc'ın beş günlük bir zaman döngüsüne girdiği durumu gösteriyor.
 
GrimGrimoire OnceMore, orijinal GrimGrimoire'un remaster sürümü olarak karşımıza çıkacak. Orijinal oyun ilk olarak 12 Nisan 2007'de Japonya'da PlayStation 2 için ardından 26 Haziran'da Kuzey Amerika ve 28 Eylül'de Avrupa için piyasaya sürüldü.
 
Remaster sürümü, oyuna yeni büyü sistemini dahil edecek. Yüksek çözünürlüklü grafiklere ve geniş ekran desteğine sahip olacak. Oyunun zor modu orijinalinden daha zorlu olacak. Ek olarak yeni beceri sistemi bulunacak. Bunun yanı sıra çizimlerin keyfini çıkarabileceğiniz galeri modu yer alacak. 
 
GrimGrimoire OnceMore 28 Temmuz'da Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için çıkış yapacak. Batı sürümü henüz duyurulmadı.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu GrimGrimoire OnceMore
Sega Yeni Projesini 3 Haziran'da Açıklayacak DNF DUEL için Single Mode Adlı Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız