Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grid 2, Playstore'da Satışta + Hafta Sonu İndirimi


      TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore ile keyifli bir hafta sonu oyunseverleri bekliyor. Playstore’da bu hafta sonu, “Sniper Ghost Warrior 2 Limited Edition” kampanyasının heyecanı yaşanıyor. 3 milyondan fazla satan bir önceki oyunun on ikiden vuruş özelliğini daha da gerçekçi hale getiren “Sniper Ghost Warrior 2”, görsel açıdan eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor. Kampanyalı oyun, 4 Haziran’a kadar % 50 indirimle 48 TL yerine 24 TL’ye Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

     Kampanya detaylarını öğrenmek ve oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.playstore.com/#!/oyun/sniper-ghost-warrior-2

     “Grid 2” dünyayla aynı anda Playstore’da

     Playstore’da indirim kampanyası ile birlikte yeni bir oyunun da heyecanı yaşanıyor. Yılın en çok beklenen yarış oyunlarından “Grid 2”, dünya ile aynı anda Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. “Grid 2”, aylık 6 TL’den başlayan taksitlerle alınabiliyor.

     Codemasters firması tarafından hazırlanan başarılı yarış simülasyonu “Grid”, ikinci oyun ile oyuncularla buluşuyor. Bu yeni macerada oyunseverler, birbirinden zorlu yarışlarda rakipleri geride bırakıp dünyanın en hızlı ve ünlü yarışçısı olmaya çalışıyorlar. Oyunseverler, son 40 yıla damgasını vurmuş efsane araçlarla üç farklı kıtada yarışıyorlar. Paris’ten Abu Dabi’ye, Chicago’dan California sahillerine kadar birbirinden farklı şehir ve lisanslı pistler yarış severleri bekliyor.
 
     Oyun detaylarını öğrenmek ve oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.playstore.com/#!/oyun/grid-2

Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
grid codemasters race driver grid grid 2 codemasters racing yarış simülasyon
Naughty Dog Yeni Nesilde Aynı Motorunu Kullanacak Microsoft, DRM Sistemini Açıklığa Kavuşturacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.6.2013 01:34:17

0
D R 'la arada 10 TL fark var ama 12 taksit artı faturaya yansıtıyor...steam'da 93 TL' takabül ediyor...bende D R 'dan almak isterdim ama peşin artı kredi kartı limiti sorunu

ozozca

31.5.2013 16:27:22

0
O zaman da almazdım başka yollar bakardım
quote:

Orijinalden alıntı: StrikeX İyiki Steam,Amazon vs. var yoksa işimiz bunlara kalsa...

StrikeX

31.5.2013 16:21:38

+3
İyiki Steam,Amazon vs. var yoksa işimiz bunlara kalsa...

ozozca

31.5.2013 16:02:19

+5
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Grid-2-PC//Oyunlar/Yaris/urunno=0000000432837 Linkten bakın D&R da 62 TL güzel kazık bravo playstore hem de kutusuz alkış alkış!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grid 2
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız