Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grasshopper Manufacture 3DS Oyunu Mu Geliştiriyor?

 
 
    Grasshopper Manufacture'ı No More Heroes serisi nedeniyle yakından tanıyoruz. Farklı konseptlerde oyunlar yapmayı çok seviyorlar. Firma elemanları şu sıralar ise Shadow of the Damned adlı bir oyun için Shinji Mikami ile birlikte çalışıyor.
 
    Nintendo DS'e Contact adlı bir oyun geliştiren ve olumlu yorumlar alan firma, resmi facebook sayfasından kendilerine Contact'ın devamı gelecek mi sorusuna "Hayır, şu an Contact'ın devamı ile ilgili bir bilgi yok. Nintendo'nun eski taşınabilir cihazlarına herhangi bir oyun geliştirmiyoruz." yanıtını verdi.
 
     Soruda her hangi bir platform sorulmadığı halde, yanıtta "eski taşınabilir cihazlara geliştirilmediği"nin vurgulanması ise yeniler için geliştirildiği izlenimi yaratıyor.
 
      Nintendo ile her zaman yakın ilişki içinde bulunan Grasshopper Manufacture'ın 3DS'e oyun geliştirmesi pek de şaşırtıcı olmayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Nintendo 3DS Nintendo 3DS Grasshopper Manufacture
Donkey Kong Country Returns'ten Metroid'e Gönderme PSPhone: Yeni ve Net Video Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız