Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Granblue Fantasy: Relink Artık Platinum Games Tarafından Geliştirilmiyor

 
Aksiyon rol yapma oyunu Granblue Fantasy: Relink Cygames ve Platinum Games ortaklığıyla geliştiriliyordu. Ta ki bugüne kadar. Cygames bundan sonra oyunun sadece içeride kendileri tarafından geliştirileceğini, Platinum Games'in dahil olmayacağını duyurdu.
 
İki tarafın konu hakkında yaptığı açıklama:
 

Cygames

Tokyo merkezli video oyunu yayıncısı ve geliştiricisi Cygames, Inc. saygın geliştirici PlatinumGames Inc. ortaklığıyla yeni konsol oyunu Granblue Fantasy: Relink'in geliştirilmesi ile meşguldü.

İleride, Cygames geliştire sürecinin yüzde 100'ünü idare edecek.

Cygames oyunu merakla bekleyen hayran kitlesinin ve oyuncuların beklentilerini karşılayan bir oyun sunacağının sözünü veriyor.
 
Platinum Games
 
PlatinumGames olarak yeni konsol oyunu Granblue Fantasy: Relink'in geliştirilmesinde Cygames ile ortak çalışıyorduk ve proje ile ilgili sözleşmemizin resmen sona erdiğini duyuruyoruz. Geliştirme süreci devam edecek ancak sadece Cygames'in iç geliştirme ekibi tarafından ele alınacak.

Projeye ilgi gösteren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz ve Granblue Fantasy: Relink için aynı desteğin devam etmesini istiyoruz.

 
Granblue Fantasy: Relink PlayStation 4 için çıkacak. Çıkış tarihi açıklanmadı.

Aralık 2018'de yayınlanan fragman ve oynanış videosuna buradan göz atabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Bubsy: Paws on Fire! Nisan'da Çıkacak, DLC Kickstarter Kampanyası Bugün Başlıyor Kingdom Hearts III Satışları Beş Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız