Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gran Turismo 7: Oyundaki En Hızlı 12 Arabayı Elde Etme

 
 
Hot hatch'leri ve eski araçları sürmek çok eğlenceli olabilir, ancak bazen hızın yerini hiçbir şey tutamaz. Gran Turismo 7, oyuncuların aralarından seçim yapabileceği 400'den fazla gerçek hayatta yer alan aracıyla hayal kırıklığına uğratmıyor.
 
Gran Turismo 7'deki en hızlı arabalar maalesef ucuz değil. Hikayede ilerleyen oyuncular yeterli krediye sahipse güçlendirilmiş süper arabalara sahip olabiliyor. Bu listemizde sizlere Gran Turismo 7'de yer alan en hızlı 12 arabayı ve o arabaları nasıl elde edeceğinizi anlatacağız.
 
1) Gran Turismo F1500T-A (986 BHP)
 
 
 
Seksenlerin ortalarındaki harika Formula 1 arabalarından ilham alan Gran Turismo F1500T-A, ilk olarak DLC olarak satın alınabileceği Gran Turismo Sport'ta yayınlandı. Araç, baş döndürücü hızlara çıkmasını sağlayan bir V6 motoruna sahiptir. Gran Turismo 7'deki diğer en hızlı arabaların bazılarından biraz daha hafiftir. 
 
Gran Turismo 7'de Gran Turismo F1500T-A Nasıl Elde Edilir?
 
Oyuncular Gran Turismo F1500T-A'yı Brand Central'ın Gran Turismo bölümünden 1 milyon kredi karşılığında satın alabilirler. Gran Turismo, Asya-Pasifik bölümünde Japonya başlığı altında bulunabilir. Gran Turismo F1500T-A, Gone with the Wind (Rüzgar Gibi Geçti) görevinde Altın elde etmek için hediye olarak da verilmektedir.
 
2) Jaguar VGT Coupe (1,004 BHP)
 
 
 
VGT, Vision Gran Turismo projesi için özel olarak oluşturulmuş bir konsept otomobildir. 1.400 KG'lik ağırlığıyla oyundaki en ağır arabalardan biridir, ancak bunu güçlü elektrikli motoruyla telafi eder. 
 
Gran Turismo 7'de Jaguar VGT Coupe Nasıl Elde Edilir? 
 
Oyuncular Jaguar VGT Coupe'yi Brand Central'ın Jaguar bölümünden 1 milyon kredi karşılığında satın alabilirler. Jaguar, Avrupa bölümünde İngiltere başlığı altında bulunabilir. 
 
3) Jaguar VGT Roadster (1,004 BHP)
 
 
 
VGT Roadster, Vision Gran Turismo projesi için yaratılan bir başka konsept otomobildir. Biraz farklı görünse de, kaputun altındaki özellikler Coupe aracı ile aşağı yukarı aynı, her iki otomobil de en uygun koşullarda 1.004 bhp'ye kadar çıkıyor. Ek olarak Coupe'den farklı olarak Roadster, GT Sport'ta yer almadı.
 
Gran Turismo 7'de Jaguar VGT Roadster Nasıl Elde Edilir?  
 
Oyuncular Jaguar VGT Roadster'ı Brand Central'ın Jaguar bölümünden 1 milyon kredi karşılığında satın alabilirler. Jaguar, Avrupa bölümünde İngiltere başlığı altında bulunabilir.
 
4) SRT Tomahawk S VGT (1,006 BHP)
 
 
 
İlk olarak Gran Turismo 6'da ortaya çıkan SRT Tomahawk S VGT, dikkatleri üzerine çekmek için tasarlandı. Şık ve aerodinamik tasarımı, hafif şasisi, beygir gücünün hiçbirinin boşa gitmemesini sağlar.
 
Gran Turismo 7'de SRT Tomahawk S VGT Nasıl Elde Edilir?   
 
Oyuncular SRT Tomahawk S VGT'yi Brand Central'ın Dodge bölümünden 1 milyon kredi karşılığında satın alabilirler. Dodge, Amerika bölümünde Amerika Birleşik Devletleri başlığı altında bulunabilir. 
 
5) FXX K '14 (1,034 BHP)
 
 
 
FXX K '14 yüksek fiyat etiketi göz önüne alındığında, çoğu oyuncu muhtemelen onu süremeyecek.
 
Gran Turismo 7'de FXX K '14 Nasıl Elde Edilir?    
 
Oyuncular FXX K '14'ü Brand Central'ın Ferrari bölümünden 3,6 milyon kredi karşılığında satın alabilirler. Ferrari, Avrupa bölümünde İtalya başlığı altında bulunabilir.
 
6) Subaru BRZ Drift Car '17 (1,037 BHP)
 
 
 
Chevrolet LS7 V8 motoruyla Subaru BRZ Drift Car '17, 1.000'den fazla BHP üretebiliyor ve bu da onu Gran Turismo 7'deki en hızlı otomobillerden biri yapıyor. Ayrıca Smoke Hot ödülünün kilidini açmak isteyen oyuncular için tercih edilen bir araç. 
 
Gran Turismo 7'de Subaru BRZ Drift Car '17 Nasıl Elde Edilir?    
 
Oyuncular, Brand Central'ın Subaru bölümünden 400.000 kredi karşılığında Subaru BRZ Drift Car '17'yi satın alabilirler. Subaru, Asya-Pasifik bölümünde Japonya başlığı altında bulunabilir. Subaru BRZ Drift Car '17, The Sun Also Rises görevinde Bronze seviyesini güvence altına almak için bir hediye araba olarak da mevcuttur.
 
7) Porsche VGT (1,098 BHP)
 
 
 
Kaputun altında devasa 1.098 BHP güç üretebilen bir elektrikli motora sahip ve inanılmaz derecede hızlıdır. Jaguar VGT konsept otomobilleri gibi biraz ağırdır. 
 
Gran Turismo 7'de Porsche VGT Nasıl Elde Edilir?     
 
Oyuncular, Porsche VGT'yi Brand Central'ın Porsche bölümünden 1 milyon kredi karşılığında satın alabilirler. Porsche, Almanya başlığı altındaki Avrupa bölümünde bulunabilir.
 
8) McClaren VGT (1,134 BHP)
 
 
 
Turbo motoru sayesinde 1.134 BHP'ye kadar güç sağlar. Hız ihtiyacı olanlar kesinlikle tercih edebilir.
 
Gran Turismo 7'de McClaren VGT Nasıl Elde Edilir? 
 
Oyuncular McClaren VGT'yi Brand Central'ın McClaren bölümünden 1 milyon kredi karşılığında satın alabilirler. McClaren, Avrupa bölümünde Birleşik Krallık başlığı altında bulunabilir.
 
9) SRT Tomahawk GTS-R VGT (1,449 BHP)
 
 
 
Hem güç hem de hız açısından diğer araçlara büyük bir fark atıyor. Aynı zamanda inanılmaz derecede hafiftir. 
 
Gran Turismo 7'de SRT Tomahawk GTS-R VG Nasıl Elde Edilir?  
 
Oyuncular , Brand Central'ın Dodge bölümünden 1 milyon kredi karşılığında SRT Tomahawk GTS-R VGT'yi satın alabilirler. Dodge, Amerika bölümünde Amerika Birleşik Devletleri başlığı altında bulunabilir.
 
10) Bugatti VGT (1.626 BHP)
 
 
 
Gran Turismo 7'de hızlı bir araba arayanlar, Bugatti VGT ile hayal kırıklığına uğramayacaklar.
 
Gran Turismo 7'de Bugatti VGT Nasıl Elde Edilir?  
 
Oyuncular Bugatti VGT'yi Brand Central'ın Bugatti bölümünden 1 milyon kredi karşılığında satın alabilirler. Bugatti, Avrupa bölümünde Fransa başlığı altında bulunabilir.
 
11) Jaguar VGT SV (1,876 BHP)
 
 
 
1.876 BHP'ye varan güçle, yeni tanıtılan VGT SV, VGT Coupe ve Roadster'dan neredeyse iki kat daha güçlü ve pistte gerçekten kendini gösteriyor. 
 
Gran Turismo 7'de Jaguar VGT SV Nasıl Elde Edilir?  
 
Oyuncular Jaguar VGT SV'yi Brand Central'ın Jaguar bölümünden 1 milyon kredi karşılığında satın alabilirler. Jaguar, Avrupa bölümünde İngiltere başlığı altında bulunabilir.
 
12) SRT Tomahawk X VGT (2,586 BHP)
 
 
 
SRT Tomahawk X VGT, oyunculara göre oyundaki en hızlı araç. 7.000 cc'lik motoru 2.586 BHP'ye kadar güç üretebiliyor.
 
Gran Turismo 7'de SRT Tomahawk X VGT Nasıl Elde Edilir?  
 
Oyuncular SRT Tomahawk X VGT'yi Brand Central'ın Dodge bölümünden 1 milyon kredi karşılığında satın alabilirler. Dodge, Amerika bölümünde Amerika Birleşik Devletleri başlığı altında bulunabilir.
 
Gran Turismo 7: Oyundaki En Hızlı 12 Arabayı Elde Etme listesinin sonuna geliyoruz. Liste dışında sizin de beğendiğiniz araba varsa bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Gran Turismo 7 ps4 ps5 yarış SRT Tomahawk X VGT
Taktiksel RPG Grid Force, Önümüzdeki Hafta Çıkıyor Yu-Gi-Oh Cross Duel Çıkış Yaptı!

Lord Melkor

6.9.2022 18:35:53

0
Bronzu güvence etmek, altın elde etmek için bir hediye araba vs. translate haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız