Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gran Turismo 5'e Ücretsiz Corvette Stingray!

 
   Dün gece Amerika'da gerçekleşen Uluslararası Oto Şov'da tanıtılan yeni Corvette, GT 5 oyuncularının deneyimine sunuluyor.

   Daha önce aynı arabanının test sürüşü için üretilmiş modeli geçtiğimiz Kasım ayında Gran Turismo 5'de yayınlanmıştı. Bu araba ise satışa sunulacak final hali.  Araç en geç 16 Ocak tarihinde ücretsiz olarak sunulmuş olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Gran Turismo 5 Sony PS3 Polyphony Digital Yarış chervolet corvette c7 stingray 2014 dlc ücretsiz dlc
Tomb Raider Underwold, Free to Play Oldu Crysis 3'ün Kapak Tasarımları Yayımlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vernon Schillinger

15.1.2013 19:40:36

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri DLC'den dem vuran BSC Misafiri, ulan haberi okusanan ücretsiz geliyor zaten araba!
Sen nerenle okuyorsun o misfarin mesajını?Adam birşey anlatmak istemiş inceden ama beyin yoksa anlayamıyorlar senin gibi.Beyinsiz olup birini aşşağılamak.Kendi lafına geliyorsun.yaş 14?

Recharged

15.1.2013 18:53:48

0
Oyunda tanıtımını yapmak akıllıca bir reklam aslında.Bunu güzel başarıyorlar.

waltran

15.1.2013 16:55:10

0
tamamda bu dlc bile sayılmazki. resmen adamlar sadece bu arada için özel olarak bir paket çıkartıyorlar bildiğimiz reklam. tabiki bedava verecekler reklamada mı para ödeyelim?

BSC Misafiri

15.1.2013 14:28:57

0
umarım gt6da tüm araçlar bu kalitede olur.

BSC Misafiri

15.1.2013 14:28:50

0
DLC'den dem vuran BSC Misafiri, ulan haberi okusanan ücretsiz geliyor zaten araba!

alemburda34

15.1.2013 13:36:23

-1
quote:

Orijinalden alıntı: xXGreyWolfXx Arkadasim araba daha yeni tanitildi biliyosun dimi ?? Tamam bu dlc sistemine bende karsiyim ama biraz mantikli elestri yapalim. Adamlar icerigi guncel tutmak istiyor iste hemde ucretsiz. Demek istedigim arabayi dlc disinda oyuna eklemekten baska yol yok. Cunku rabanin tanitimi zaten bu yilin basinda yapildi. Ayrica Yeni icerikler olmadigi zaman millet laf soylemeyi biliyor ama. Tabi ben butun iceriklerin ucretsiz olmasindan yanayim.
Katılıyorum üstelik araba yeni çıkmış eski olsa hadi neyse derim hiç olmazsa tutup diğer firmalar gibi 1 yılda oyunun multiplayer kısmını kapatmıyor !

Manwe Sulimo

15.1.2013 12:26:20

-1
Arkadasim araba daha yeni tanitildi biliyosun dimi ?? Tamam bu dlc sistemine bende karsiyim ama biraz mantikli elestri yapalim. Adamlar icerigi guncel tutmak istiyor iste hemde ucretsiz. Demek istedigim arabayi dlc disinda oyuna eklemekten baska yol yok. Cunku rabanin tanitimi zaten bu yilin basinda yapildi. Ayrica Yeni icerikler olmadigi zaman millet laf soylemeyi biliyor ama. Tabi ben butun iceriklerin ucretsiz olmasindan yanayim.

- The Stig -

15.1.2013 11:52:13

0
ilk defa güzel,mantıklı ve doğru konuşan bir misafir gördüm.. Helal olsun lan sana!

BSC Misafiri

15.1.2013 11:47:53

0
artık oyunlar öyle bir hal aldıki,arabaları bile bize dlc olarak satıyorlar.Sanki gerçek araba satarmışcasına satıyorlar.Yakında bugatti dlc diye 20 dolardan dlc çıkarırlar ve araçlar menusunde keyi aktive edip açabiliriz ancak.Adamlar bedava araba veriyorlar sanki bize iyilik ediyorlar.Hepsini açılmış şekilde vermeleri aslında görevleri.Hakkımız olanı bize hediye edercesine veremezler bunlar! Para insanı şerefsizin şereflisi gösterir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo 5
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız