Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Polislerine Odaklanacak Olan Dizi The Batman Filminden Önce Yayınlanacak

 
Geçtiğimiz günlerde yeni bir Batman evreni duyurulmuştu. Detayları buradan öğrenebilirsiniz. Bu evrenin ilk üyesi Robert Pattinson'ın oynadığı The Batman filmi olacak gibi duruyordu. Ancak geçtiğimiz gün çıkan güçlü bir söylentiye göre işler bu şekilde olmayacak.
 
Geçtiğimiz gün yeni Batman evreni ile birlikte bir de evrenin yeni üyesi olan bir dizi duyurulmuştu. Bu dizinin Gotham polislerine odaklanacağı dışında herhangi bir şey bilinmiyordu. Haliyle de dizinin The Batman filminden sonra çıkması bekleniyordu.
 
Ancak dün çıkan haberlere göre dizi, filmden önce yayınlanacak. Hatta filmin hikayesi de dizinin bittiği yerden başlayacak, yani dizi film için bir tanıtım niteliği taşıyacak bir yandan.
 
Hala net bir tarih ve açıklama yok, şu an için bilinene tek şey dizinin HBO Max'te yayınlanacağı. The Batman filmi ise 1 Ekim 2021'de vizyona girecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber batman yeni film vizyon tarihi batman evreni gotham dizisi gotham polisleri
Neil Gaiman, Sandman Dizisini Günümüze Göre Uyarlayacağını Açıkladı Star Trek: Lower Decks Animasyonundan Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız