Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Knights'ın Geliştirmesi Tamamlandı

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici WB Games Montreal tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon macera oyunu Gotham Knights'ın geliştirme süreci tamamlandı. Oyun bundan sonraki süreçte artık piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Gotham Knights uzun zaman sonra nihayet geliyor Oyun ilk olarak Ağustos 2020'de DC FanDome etkinliği sırasında duyuruldu. Bu, co-op destekli bir açık dünya aksiyon macera oyununda dört oynanabilir karakter yer alacak. 
 
Artık Gotham'ı korumak, şehir sakinlerine umut vermek, polisleri disipline sokmak ve suçlulara korku salmak Batman Ailesinin, yani Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin'in görevidir. Şehrin tarihinin en karanlık bölümlerini birbirine bağlayan gizemleri çözün ve destansı karşılaşmalarda kötüleri alt edin.

Gotham Knights, 25 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline Gotham Knights Warner Bros. Games Montreal Batman Batgirl Nightwing Red Hood Robin
Black Myth: Wukong için 6 Dakikalık Oyun içi Ara Sahne Yayınlandı Denizbank İstanbul Wildcats, PUBG Mobile 2022 Dünya Şampiyonası'nı 7. Olarak Tamamladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

22.8.2022 19:42:20

0
Umarım ellerinde patlar sonu Avangers gibi olur.Sen kalk güzelim Arkham serisinden sonra basit online tabanlı oyun yap hiç kusura bakmasınlar bir kuruş vermen umuyorumki kimsede vermez verenede iyi oyunlar EA bile geri vites yaptı Hikayeli oyunlar bizim için ônemli dediler.Bu tarz oyunlar kolay yoldan para kazanma insanlar desteklemesse çok güzel olur tekrar Arkham kalitesinde Oyun yapmak zorunda kalırlar.

BSC Misafiri

22.8.2022 13:29:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Fiyatında oyunun hiç bir suçu yok kusura bakmayın. Hiç bir oyun bin lira etmez tabiki ama karşılığı bu. Herkes tırt ülkeler için bölgesel fiyatlandırma yapmak zorunda değil.
bölgesey fiyatlandırma yapmak zorunda değilse bende orijinal olarak alıp oynamak zorunda değilim.

BSC Misafiri

22.8.2022 10:44:43

0
Fiyatında oyunun hiç bir suçu yok kusura bakmayın. Hiç bir oyun bin lira etmez tabiki ama karşılığı bu. Herkes tırt ülkeler için bölgesel fiyatlandırma yapmak zorunda değil.

Philipp_Plein

22.8.2022 10:03:37

0
899₺ lik fiyatı ile beni sakın almayın diye bağırıyor resmen.

Sarohan

21.8.2022 22:39:47

+1
Tamam artık WB, suicide squad oyunundan bir şeyler gösterin artık bir zahmet.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gotham Knights ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız