Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Knights Canlı Servis Oyunu Değil

 
Batman: Arkham Origins geliştiricisi Warner Bros. Games Montreal'in yeni oyunu Gotham Knights, Marvel's Avengers gibi bir canlı servis oyunu değil.

Oyunun yapımcısı Fleur Marty, IGN ile gerçekleştirdiği röportajda, Gotham Knights'ın bir servis oyunu olarak tasarlanmadığını belirtti ve "Her bir karakterin kendine özgü yetenek ağacı olacak, ekipman craft edebileceksiniz ve seçimler yapacaksınız fakat bunlar oyunun servis oyunu olduğu anlamına gelmiyor." diye ekledi.

Fleur Marty ayrıca oyunun tamamının tek oyunculu ve çevrimdışı olarak oynanabileceğini de belirtti. İki kişilik online co-op opsiyon olarak sunulacak.

"Oyunun tamamını tek başınıza da oynayabileceksiniz ve hiçbir şey kaçırmış olmayacaksınız. Tek oyunculu oynarken isterseniz çevrimdışı da olabileceksiniz. Arkadaşınızla bir olarak dinamik duo fantezisini yaşamanın harika bir deneyim olabileceğini düşünüyoruz fakat oyuncuları buna zorlamayacağız."

Co-op olarak oynarken de sürekli beraber dolaşmak zorunda değilsiniz. Aynı anda Gotham City'nin farklı yerlerinde olabileceksiniz ve arkadaşınızla aynı oynanabilir karakteri kullanmanız da mümkün olacak.

Gotham Knights 2021'de PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Duyuru fragmanı ve oynanış videosuna buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Gotham Knights Warner Bros. Games Montreal Batman Batgirl Nightwing Red Hood Robin
Xbox Live Gold Eylül 2020 Ücretsiz Oyunları Gamescom 2020 Açılış Gecesi Canlı Yayınını Buradan İzleyin
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

27.8.2020 20:39:21

+3
Acaba yarasa mağarası var mı oyunda arkham origins oyunundaki gibi gezme falan güzel olurdu araç kıyafet bakma falan batmobile olursa güzel olur sadece motor olmasın ya oyunda tek eksik şuan batman onuda ekleyin tam olsun.

sh4dy_081991

27.8.2020 20:37:11

0
Suicied Squad Kill the Justice League dende ayni haberi bekliyoruz. Daha once game as a service kadar dandik bir sistem gelmemistir oyun dunyasina.

BSC Misafiri

27.8.2020 20:21:58

0
İyi bari

Punisher155

27.8.2020 20:03:47

0
Avengers servis sistemi yüzünden o kadar yerden yere vuruluyor ki Gotham Knights'daki çalışanları korkutmuş bu durum belli ki çünkü benzeyen yapısı ile eleştirilerin yeni hedefi olmaya başlamışlardı ki tam zamanında bu açıklamayı yapmaları güzel oldu. Zaten insanların istediği oyunu çıkarmadılar bi de üzerine servis sistemi rezaleti olsaydı oyun satışlarda baya bi gümlerdi.

Hudson51

27.8.2020 20:00:54

+1
İşte bu harika oldu. Gotham Knights, Arkham oyunları gibi tek bir geceyi değil aksine birçok geceyi konu alacak ve şehirde aktif olarak sivillerde bulunabilecek. Harika bir oyun geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gotham Knights ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız