Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Görsel Roman Oyunu Kowloon Highschool Chronicle PC'ye Geliyor

 
 
Yayıncı Arc System Works ve geliştirici Toybox tarafından oyunculara sunulacak olan anime temalı görsel roman - macera oyunu Kowloon Highschool Chronicle'ın PC sürümünün çıkış tarihi açıklandı. Oyun Steam üzerinden bekleyenlere sunulacak. Kowloon Highschool Chronicle şu anda PlayStation 4 ve Switch konsolları için mevcut.
 
Kowloon Youma Gakuen Ki'nin yeniden yapım sürümü 
 
 
 
2004'te yayınlanan Kowloon Youma Gakuen Ki'nin yeniden yapımı olan Kowloon Highschool Chronicle, Switch için ilk olarak Haziran 2020'de Japonya'da, ardından Şubat 2021'de batıda piyasaya sürüldü. Toybox Games tarafından geliştirilmiş olan oyun, Japonya ve Kuzey Amerika'da Arc System Works ve Avrupa'da PQube tarafından yayınlandı. 
 
Oyunda temel olarak arkadaşlarınızla ilişki kuracak, bulmacaları çözecek, tuzaklardan kurtulmaya çalışacak, düşmanları alt edecek ve okulun altında mühürlenmiş büyük gizemleri ve hazineyi keşfedeceksiniz. Birçok farklı yapıyı içerisinde bulunduran yapım 10 Kasım'da PC'ye geliyor. Oyunun Steam sayfası da mevcut.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
God of War Ragnarök Resmi Çıkış Tarihinden Önce Satılmaya Başlandı Skyrim Special Edition için Yeni Mod Oyuna Yok Edilebilir Nesneler Ekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kowloon Highschool Chronicle
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız