Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Google'dan Apple Arcade Tarzı Bir Sistem Bu Hafta Geliyor: "Play Pass"

 
Geçtiğimiz günler Apple için özel olan aylık oyun abonelik sistemine Android ve Google tarafından yanıt gecikmedi. Ağustos ayının başlarında ilk haberini aldığımız Google'ın aylık abone olduğunuz oyun ve uygulama sistemi Birleşik Devletler için bu hafta geliyor.
 
Temel olarak Apple Arcade sisteminin aynısı ancak Google'ın Play Pass sisteminde sadece oyunlar olmayacak, ayrıca uygulamalar da sisteme dahil olacak. Play Pass'in başlangıç oyunlarından bir kısmı ise: Stardew Valley, Terraria, Monument Valley, Limbo, Reigns: Game of Thrones, 80 Days, Sorcery, Pocket City, Mini Metro ve Battle of Polytopia. 
 
Fiyatı Amerika için aylık 4.99 dolar. İlk 10 gün ücretsiz kullanılabiliyor ve 10 Ekim'e kadar abone olunursa 1 yıl boyunca aylık 1.99 dolar gibi % 60'lık bir uygulanarak fiyatlandırma yapılıyor. Çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer google online hizmet üzretsiz oyun play pass ücret
Riot Games Elektronik Spor Arenası Bu Sezon 18.524 Kişi Tarafından Ziyaret Edildi CoD: Black Ops 4'e Operation Dark Divide Adlı DLC Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.9.2019 13:16:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: muxo Bu abonelik sistemi kadar kullanıcı düşmanı bir sistem yok. Önceden bir uygulama veya oyun alıyordun. Parayı bir kere verip geçiyordun. Şimdi ise adamlar bu kurnazlık sayesinde o bir kere aldıkları parayı artık her ay alıyorlar. Yani uygulama hiç bir zaman senin olmuyor. Ben de bu saçma sapan sistem geldiğinden beri özellikle bu sistemi uygulayan oyun ve uygulamalarda akpyi yükleyip geçiyorum
adam seni zorlamıyor ki git istiyosan oyunu yine al

TheNewAtilla

24.9.2019 07:27:14

0
Psn plus ve live gold’a laf etmeyenler 5 dolara 100 oyun veren sisteme sövüyor..

muxo

24.9.2019 07:21:35

0
Bu abonelik sistemi kadar kullanıcı düşmanı bir sistem yok. Önceden bir uygulama veya oyun alıyordun. Parayı bir kere verip geçiyordun. Şimdi ise adamlar bu kurnazlık sayesinde o bir kere aldıkları parayı artık her ay alıyorlar. Yani uygulama hiç bir zaman senin olmuyor. Ben de bu saçma sapan sistem geldiğinden beri özellikle bu sistemi uygulayan oyun ve uygulamalarda akpyi yükleyip geçiyorum

Zeytinyağ

24.9.2019 05:03:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu aboneliklerden millet ne çekti be. Apple Arcade, Play Pass, PS Plus-Now, Xbox Live-Gamepass, EA Access, Ubisoft Pass Premium, Netflix, Disney+, Apple TV+, Spotify... Önüne gelen aylık üyelik çıkarıyor.
Okadar kötü değil hocam misalen battlefront 2'yi almak istiyordum ne zamandır ea access'e bi yemek parası 20 lira verip 1 ay oynadım normalde 120'lerde vermen gerekiyor. beğenip indirimde aldım hem oyunu bi sigara parasına 1 ay oynadım hemde ucuza aldım bu tür abonelik sistemlerine alışmak lazım oyuncular için büyük kolaylık ama bir konuda haklı olabilirsin konsolda hala para verdiğim oyunu multiplayer oynamak için ekstra sistemede para vermeye karşıyım evet bu kötü bir şey zaten oyunu almışım ne hakla parasını verdiğim şeyi kitliyorsun

BSC Misafiri

24.9.2019 04:48:16

+2
Bu aboneliklerden millet ne çekti be. Apple Arcade, Play Pass, PS Plus-Now, Xbox Live-Gamepass, EA Access, Ubisoft Pass Premium, Netflix, Disney+, Apple TV+, Spotify... Önüne gelen aylık üyelik çıkarıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Google Play Pass
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız