Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Google, Stadia için Son Durumu Paylaştı: Kapatılmıyor

 
 
Google tarafından geliştirilen ve bir bulut oyun hizmeti olan Stadia için geçtiğimiz hafta birçok söylenti ortaya çıktı. Bu söylentiler arasında hizmetin kapatılacağı yer aldı. Bu söylentiler ilk başta şirket tarafından kulak ardı edilse de yavaş yavaş yayıldı. Google böylece bu söylentiye karşılık vermek durumunda kaldı. 
 
Yine söylentiler arasında Google, Stadia'yı Ağustos 2022'nin sonuna kadar kapatmayı planladığı yer aldı. Bu söylentiler karşısında Google, böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve Stadia'nın kapatılmayacağını açıkladı. Google bu açıklamaya bir Twitter gönderisi aracılığıyla yaptı.
 
Gönderide şu ifadeler yer aldı: "Stadia hizmetine devam edecek. Platforma ve Stadia Pro'ya her zaman daha fazla harika oyun getirmek için çalışıyoruz. Başka sorularınız varsa bize bildirebilirsiniz."
 
Google Stadia hizmeti hala oyuncuların ilgisini çekebilecek düzede değil. Stadia şu anda yalnızca sınırlı bölgelerde kullanılabiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline yazılım arama motoru uygulama
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Digimon Survive Dahil Oldu Yeni Tomb Raider ile ilgili Birçok Ayrıntı Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Google
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız