Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gone Home Yapımcısının Yeni Oyunu Su Yüzüne Çıktı


Hatırlayanlar olacaktır, 2014'de Johnnemann Nordhagen, eski Gone Home çalışanı, yeni bir oyun duyurmuştu. Ancak duyuruda birkaç görselden başka bir bilgi paylaşılmamış ve daha sonra projeden ses seda çıkmamıştı. 
 
Şimdi bu ilginç isimli oyun tekrar su yüzüne çıktı. The Game Awards'da sahne alan Nordhagen, oyun hakkında yeni bilgiler, yeni ekran görüntüleri ve birde nur topu gibi bir trailer paylaştı.
 
Where the Water Tastes Like Wine 'Amerika'nın fantastik ve hayal gibi gelen uçsuz bucaksız topraklarında' keşfetmek, seyahat etmek ve hikayeler anlatmak üzere kurgulanmış bir oyun. Oyuncular oyun dünyasını özgürce keşfedebilecek, şehirden şehire gezebilecek ve diğer gezginlerle tanışıp onların hikayelerini dinleyebilecekler.
 
"Şarkıların, hikayelerin ve şiirlerin çoğu blues tarzında hayat hakkında zorlukları anlatırken bir çoğu da ülkeyi gezmekle ilgili. Amerikan yol hikayeleri aslında Mark Twain'in Huckleberry Finn'in Maceraları ya da John Steinbeck'in Gazap Üzümleri'nden, Jack Kerouac'ın Yolda'sına kadar  kendi başına yükselen bir tarz oluşturuyor.  Amerikan avarelerinin bunun dışında anlattığı, Afro Amerikalıların güneyden yayılması, sezonluk tarla işçi göçleri ve yerel halkın zorla göç ettirilmeye çalışılması gibi birçok hikaye var."
 
"Where The Water Tastes Like Wine, işte tam bu şarkıların, şiirlerin, hikayelerin ve gezginlerin anlattığı hikayelerin ruhunu yakalamaya çalışan bir oyun."
 
Özgür ruhlu oyun Where the Water Tastes Like Wine, 2016'da PC ve Mac için çıkışını gerçekleştirecek. Diğer platformlarda daha sonra duyurulacak. 
 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Dim Bulb Games where the water tastes like wine bağımsız
Spider-Man'i Captain America: Civil War'da Görecek Miyiz? The Witcher 2 Geriye Uyumluluk Sistemiyle Xbox One'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Where The Water Tastes Like Wine
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız