Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GoldenEye 007'den İlk Video ve Ekran Görüntüleri


 
     Nintendo 64'teki GoldenEye 007'yi oynadınız mı bilmiyorum, ama kendisi tüm zamanların en iyi FPS oyunlarından biri olarak gösterilir. Aldığı yüksek puanlara bakarak da bunu anlamak mümkün. Şimdi bu efsane yeniden hayat buluyor.
 
     Eurocom Entertainment tarafından Nintendo Wii'ye özel olarak geliştirilen oyunun yayıncısı ise Activision olacak. Senaryo modu Nintendo 64'tekine benzer bir yapıda geliştirilen GoldenEye 007'nin tasarım olarak klasik versiyona benzetilmesi çok hoş bir ayrıntı olarak gözümüze çarpıyor.
 
     Özellikle multiplayer modları ile dikkat çekecek oyunda 4 kişilik bölünmüş ekran desteğinin yanı sıra 8 kişilik online multiplayer da bulunacak. Online modu XP sisteminin yanı sıra 8'i klasik olmak üzere toplam 40 karakter içerecek. 3 standart oyun modu ve 5 haritası bulanacak GoldenEye 007'nin mod ve harita sayısını arttıracağını ümit ediyoruz.
 
     Doğal olarak Wii Remote ve Nunchuk desteği ile piyasaya çıkacak oyunda istersek klasik kontrol cihazını da kullanma şansımız var. Daniel Craig'in James Bond rolünde olacağı oyun için yıl sonunu beklemeliyiz. 
 
     GoldenEye 007'nin ilk videosuna buradan, ilk ekran görüntülerine ise buradan ulaşabilirsiniz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FPS Nintendo Golden Eye James Bond 007 Eurocom
Sega'dan Yeni Bir Konsol Gelmeyecek Konami'nin İlk Kinect Oyunu "Adrenalin Misfits"

Antrim

17.6.2010 18:33:51

0
eminim bunu bilen çok ama çok kişi vardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GoldenEye 007
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız