Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GoldenEye 007 Neden Wii'ye Özel?


 
     Activision'ın Nintendo 64'ün en iyi ve en çok satan oyunlarından Golden Eye'a Eurocom Entertainment'in ellerinde yeniden hayat vermeye hazırlandığı şu günlerde yayıncı firmadan kıdemli yapımcı Brian Pass oyunun neden Wii'ye özel olduğu ile ilgili açıklama yaptı.
 
    Pass, "Bu büyük bir fırsat. Oyunun orijinali Nintendo 64'teydi, yani Nintendo hayranları için nostalji faktörü bulunuyor. Bu nedenle Nintendo ile ilişki kurmak istiyoruz." sözleriyle oyunun Wii'ye özel olarak çıkmasının nedenini (DS versiyonu da gelecek) açıkladı.
 
     Nintendo Wii'deki fırsatın çok büyük olduğunu söyleyen aynı yetkili, kabaca Kuzey Amerika'da 12 milyon Wii kullanıcısı (sadece Wii-Fit vs kullananları saymıyor sanırım:)) olduğunu, onlara özel ve eşsiz bir FPS oyunu sunmayı istediklerini de sözlerine ekledi.
 
      Neden Wii'de shooter oyunlarının satmadığı konusuna da değinen Pass, belki de insanların Wii-Mote ve Nun-Chuck kullanmayı sevmediğini, işaretleme aygıtlarına sempati ile bakmadıklarını ama GoldenEye 007'nin Classic Pro Controller ile oynama şansı verdiğini de belirtti.
 
      Nintendo Wii'de beklenecek oyunlar listesine eklenmesi gerekenlerden biri olan GoldenEye 007'nin Eurocom tarafından yapılması kafalarda soru işaret yaratsa da ilk videolar etkileyici.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FPS Nintendo Golden Eye James Bond 007 Eurocom
Steam'in Yaz İndirimleri Başladı World of Tanks'tan Yeni Video ve Görseller

On.E

25.6.2010 17:25:43

0
Valla efsane ilk oyunu Rare yapmıştı o zaman Nintendo'nun elindeydi şimdi MS'de ama Rare nedense o eski günlerindeki gibi sağlam bir Exc. ile gelmedi Xbox'a bir Perfect Dark Zero var şöyle GoldenEye ayarında bir oyunla gelse inanılmaz olur..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GoldenEye 007
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız