Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War'un Zorluk Seçenekleri Açıklandı

 
   SCE Santa Monica Studio, bir basın etkinliği esnasında God of War'un zorluk seçeneklerini açıkladı. Oyunda dört farklı zorluk seçeneği bulunacak:

• Give Me A Story
• Give Me A Balanced Experience
• Give Me A Challenge
• Give Me God of War
 
   Press Start'ın haberine göre, Give Me God Of War oyunu mümkün olduğunca zor isteyenler için tasarlandı ve oynamak için tanrısal refleksler ve strateji gerektirecek. Ayrıca Give Me God Of War zorluk seçeneği farklı bir kayıt dosyası oluşturacak ve bu zorlukta oyuna başladığınızda değiştirmek mümkün olmayacak. Bu, diğer zorluk seviyelerinde geçerli değil.
 
   Oyunun yönetmeni Cory Barlog Give Me God Of War zorluk seçeneğinin tamamen farklı bir deneyim sunacağını söyledi. "Gerçek bir meydan okuma sunabilmek için bir sürü şey yaptık. Düşmanların hepsi değişti. Düşmanların saldırı düzenini değiştirdik; gerçekten çok farklı."
 
   God of War 20 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
God of War God of War 4 Sony Santa Monica PlayStation 4 Kratos Sony
Sudden Strike 4 Xbox One'a Geliyor CD Projekt RED Yeni Bir Stüdyo Açıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Boone

22.3.2018 12:16:30

0
Deus ex den almışlar isimleri. Bu kadar belirgin araklamak yerine easy,normal, hard falan deselerdi keşke.

BSC Misafiri

21.3.2018 14:31:54

0
Dark souls serisinde zorluk seviyesi olmazdi ama bu yeni oyunda koymuslar.

Drima

21.3.2018 02:02:40

+1
Give Me Deus Ex daha yaratıcı olabilirdi

mehmetalpertr

21.3.2018 00:40:57

+2
https://playlivenation.com/cory-barlog-chats-about-the-big-changes-we-can-expect-in-god-of-war-4/ ve burası https://www.gamespot.com/articles/next-god-of-war-games-could-be-egyptian-or-mayan-s/1100-6455907/ burada Game Informer dergisinin God Of War yapımcısı Cory Barlog ile yaptığı röportaj var. Bu röportajda yapımcsı söylüyor. Şu ana kadar sadece Baltayı tanıttık ama Kratos'un bundan başka silahları da olacak diyor. Hatta değişik itemlardan da bahsetmiş.

gtx1080tii

20.3.2018 23:38:00

+1
Bakalım bu hiç GOW olmamış diyenler son zorlukta neler yaşayacak? O anı kameraya alacak birisi lazım.Tarihsel bir anı olur bizim için. Bekliyoruz GOW.EFSANE BİZE DOGRU BİR BAKİS DAHA ATTİ.

BSC Misafiri

20.3.2018 23:07:17

0
En Taktiksel ve En zor GOW oyunu olduğuna şüphe yok. Juggernaut Revenant gibi düşmanlar var vur vur ölmüyor. Zor Olduğu için can barı koymuşlar. En zor modda kök söktürür

usuallysony

20.3.2018 21:44:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yahu sürekli "yapımcı söyledi oyunda birsürü farklı silah varmış" diyorsunuz da yapımcı ne zaman böyle bir şey söyledi? Nerde söyledi? Benim bildiğim adam sadece baltayı tanıttı ve adının leviathan olduğunu söyledi. Bundan başka bir silah tanitmadida göstermedide. Size özel haber mi geliyor anlamıyorum.
God of war hakkında yeni bilgiler yaz bsc de arat oku oradan [:'(][:'(][:'(]

BSC Misafiri

20.3.2018 21:35:36

0
Yahu sürekli "yapımcı söyledi oyunda birsürü farklı silah varmış" diyorsunuz da yapımcı ne zaman böyle bir şey söyledi? Nerde söyledi? Benim bildiğim adam sadece baltayı tanıttı ve adının leviathan olduğunu söyledi. Bundan başka bir silah tanitmadida göstermedide. Size özel haber mi geliyor anlamıyorum.

Haldir of Lorien

20.3.2018 21:14:40

+1
zaten bu oyunun adabı en zor kilitli olduğu için önce bir zor seviyede sakince bitirilir sonra en zorda hardcore oynanır ve bitirilir :)

usuallysony

20.3.2018 21:12:31

+1
Bazı akıllılar da diyorlar ki yok çok kolay gibi tek tek geliyor düşmanlar bilmem ne ya başka firmalar ile kıyasladığınız firma santa monica ya bu adamlar onu düşünmemiş olabilirler mi hiç adamlar çeşitli silahlar olacak dedikleri halde çoğu bu ne ya hep balta hemen sıkar dediler 10 dakikalık ara ara dövüş gösterilen oyun videosuna hep aynı vuruşlar hep aynı düşmanlar dediler halbuki şu görünen videoda oyunun %1 bile yok ne güçler kazanacağız ne silahlar yapacağız ne vuruş skilleri elde edeceğiz kim bilir sabırsızlıkla bekliyoruz :)

SOLID SNAKE

20.3.2018 20:58:13

+1
Gelsin efsane
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız