Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War'un Sanat Yönetmeni Kendi Cuphead Karakterini Yarattı

 
Harika çizimleriyle mest etmesinin yanı sıra zorluğuyla da bezdiren oyun Cuphead'in Netflix'te yeni bir seri olarak karşımıza çıkacağının haberini kısa bir süre önce sizlere vermiştik.
 
Bir komedi dizisi olacak Netflix'in orijinal serisi, oyun evrenini daha da genişletiyor. Dizinin başrolünde ise yine Cuphead ve onun kardeşi Mugman yer alacak.
 
1930'ların çizgi film tarzını taşıyan oyuna God of War'un sanat yönetmeni Raf Grasetti oyunun karakterlerini yeniden yorumlamak istemiş.
 
"Şeytanla anlaşma yapma!" 
 
 Zar Kral
"Çıktığından beri büyük bir Cuphead hayranıyım ve şimdi de bu oyunu oğlumla birlikte deneyimliyorum. Sonunda nihai bir karakter yaratmak için eskiz defterime birkaç karakter daha ekliyorum. DLC için ve Netflix'teki dizi için sabırsızlanıyorum." 
 
Daha sonra ise Cuphead'in ikinci animatörü olan Tina Nawrocki'den yanıt geldi: 
"Beğendiğine sevindim! ^_^ Bu harika bir sanat eseri! Bu işte ben de varım!"   

Bu haberin bağlantısı
URL
Platform Oyunu Cuphead PC Xbox One God of War Raf Grasetti
PlayStation VR Oyunu Paper Beast'ten Yeni Teaser Video Pokemon GO'ya Gelen Yeni Güncelleme İle Pokemon'ların Güçlerini Hesaplayan Sistem Değişiyor

Jack Rabbit Slims

16.7.2019 17:34:37

0
quote:

1930'ların çizgi film tarzını taşıyan oyuna God of War'un sanat yönetmeni Raf Grasetti yeni karakterler yaratmak istemiş.
Bunlar zaten oyunda olan karakterler?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cuphead
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız